«Μας αδικεί το αποτέλεσμα»

Ο Απόστολος Τερζής δήλωσε ότι η Βέροια δεν άξιζε να χάσει από τη Δόξα Δράμας.

Η Βέροια γνώρισε εντός έδρας ήττα (0-2) από τη Δόξα Δράμας και ο υπηρεσιακός της προπονητής ανέφερε πως ομάδα του δεν άξιζε να χάσει. Συγκεκριμένα είπε: "Μας αδικεί και το σκορ και το αποτέλεσμα. Δεν κινδυνεύσαμε άμεσα, ούτε σε οργανωμένη επίθεση. Δεχθήκαμε ένα γκολ με σουτ έξω από την περιοχή.

Ανοιχτήκαμε, ανεβάσαμε δεύτερο φορ και αν κάποιος δικαιούνταν να σκοράρει είναι η Βέροια. Είχαμε την μεγάλη ευκαιρία με τον Ρούνεϊ και αν γινόταν το 1-1 θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Μετά από αυτό, δεχθήκαμε δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις. Προσπάθησαν τα παιδιά αλλά δεν έφτανε αυτό".

Σε ερώτηση αν υπήρξε εξέλιξη στο ιδιοκτησιακό, απάντησε: "Δεν έχει εμφανιστεί κανένας ακόμη. Μας έχουν πει για την Δευτέρα. Δεν έχουμε κάτι άλλο".

Πηγή: pliroforiodotis.gr

Last modified onΣάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018 18:03

1 comment

  • Neoptolemos
    Neoptolemos Σάββατο, 03 Φεβρουάριος 2018 19:22 Comment Link

    Καλησπέρα και καλά παιχνίδια σε καλύτερα γήπεδα με γκολ πολλά εύχομαι αυτό το Σ/Κ
    Τωρα όσο αναφορά το σημερινό παιχνίδι έγινε σε ένα φριχτό γήπεδο λες και ήταν χώμα με λιγο χόρτο αυτό έβλεπα.Οσο για τις δηλώσεις του βοηθού προπονητή της Βέροιας του μύωπας Τερζη δεν ξέρω που βρισκόταν στην εξέλιξη του αγώνα αλλά οι δηλώσεις του δεν στέκουν κύριοι εδώ υπάρχει πρόβλημα μεγάλο.Απο την μια πλευρά η δόξα είχε κατοχή μπάλας 75 λεπτά και με πρέσινγκ αλλά λάθος στην ανάπτυξη παιχνιδιού της (με τέτοιο αγωνιστικό χώρο δείτε της δόξας για να καταλάβετε τι εννοώ ) αλλά με 3 φάσεις και 2 σουτ έκανε τα 2 γκολ χωρίς να κινδυνέψει σχεδόν καθόλου ,και από την άλλη μια Βέροια των χιλίων προβλημάτων που δεν θα λυθούν τα δουλεύουν τα παιδιά εκει και είναι κρίμα που πάλεψαν εχουν μέλλον μπροστά τους αλλά οκ δεν κάνανε κάτι μπροστά για να πάρουν ένα Θετικό αποτέλεσμα όποτε πως βλέπει άδικο το αποτέλεσμα ο προπονητής της σημερα!!!!

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep