Πατάει μεταγραφικό... φρένο

Ανοικτό το ενδεχόμενο να μην προχωρήσει σε μεταγραφές η Βέροια, αφού προέχει για την ΠΑΕ η οικονομική συνέπεια απέναντι στο τωρινό ρόστερ, αλλά και η κάλυψη των υποχρεώσεων του παρελθόντος.

[googlead][/googlead]

Συνηθίζεται στην Ελλάδα να ανακοινώνει μεταγραφές μία ομάδα και την ίδια ώρα άλλοι παίκτες να καταθέτουν προσφυγές εναντίον της...

Η Βέροια στην προκειμένη περίπτωση θέλει να αποφύγει λάθη του παρελθόντος. Πρόθεση, λοιπόν, της ΠΑΕ είναι να μην προχωρήσει σε νέες προσθήκες τον Ιανουάριο, αφού προέχει η οικονομική συνέπεια απέναντι στο τωρινό ρόστερ της ομάδας συν ότι υπάρχουν και οι εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει να καλυφθούν.

Οι παίκτες, άλλωστε, που συνθέτουν το πιο νεανικό ρόστερ της κατηγορίας έχουν ανταποκριθεί δικαιώνοντας και τον καλοκαιρινό σχεδιασμό που κατέστρωσαν ο τεχνικός διευθυντής Γιώργος Κυκερίδης και ο προπονητής Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Ο κόουτς βέβαια έκανε προ ημέρων νύξη για ενίσχυση, ωστόσο με τα τωρινά δεδομένα θεωρείται χλωμό αυτό το ενδεχόμενο. Εκτός αν προκύψει κάποια πώληση ποδοσφαιριστή ή ευκαιρίες χαμηλότατου κόστους.

Η ΠΑΕ είναι ικανοποιημένη από τους τωρινούς παίκτες και θέλει πρωτίστως να τους κρατήσει ευχαριστημένους αντί να προχωρήσει σε μεταγραφές στις οποίες δεν θα μπορεί να ανταποκριθεί οικονομικά.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep