«Ο κόσμος εκτίμησε την προσπάθεια»

Ο Γιώργος Κυκερίδης Ο Γιώργος Κυκερίδης

Τι δήλωσε στο FL News ο τεχνικός διευθυντής της Βέροιας Γιώργος Κυκερίδης για την επιστροφή των οργανωμένων.

[googlead][/googlead]

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Βέροιας δεν επέστρεψαν μόνο στα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας (ήταν παρόντες για πρώτη φορά φέτος στη νίκη επί της Αναγέννησης Καρδίτσας), αλλά διοργάνωσαν και εκδρομή στο Αιγίνιο.

«Θέλουμε να πούμε όλοι ένα ευχαριστώ στους φιλάθλους. Χαιρόμαστε που επέστρεψαν. Προφανώς εκτίμησαν την προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα» δήλωσε στο FL News ο Γιώργος

Κυκερίδης για τους «Queen's Boyz», ενώ αναφορικά με την εικόνα της ομάδας στο 1-1 με τον Αιγινιακό ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ ανέφερε πως «κρατάμε τη μεγάλη μαχητικότητα που έδειξαν οι παίκτες».

Πάλι 3-5-2, κέρδος ο Λαζόπουλος

Στα αγωνιστικά ο Απόστολος Χαραλαμπίδης παρέταξε για δεύτερο σερί παιχνίδι πρωταθλήματος την ομάδα του με διάταξη 3-5-2. Κέρδος μάλιστα ήταν η παρουσία του Βαγγέλη Λαζόπουλου ο οποίος -αν και είναι winger- ανταποκρίθηκε στα ανασταλτικά του καθήκοντα ως μπακ χαφ, όταν επιστρατεύτηκε αντί του τραυματία Δημήτρη Ουνγιαλίδη.


Επιβράβευση με 6ημερη άδεια

Ο τελευταίος δέχτηκε μία κλωτσιά στον τετρακέφαλο, αλλά η κατάστασή του δεν επνέει ανησυχία. Εκτιμάται ότι είναι πανέτοιμος στην απογευματινή προπόνηση της Τετάρτης 27/12, αμέσως μετά δηλαδή την 6ήμερη εορταστική άδεια που χορήγησε στους παίκτες ο κόουτς Απόστολος Χαραλαμπίδης επιβραβέυοντας τους και για τα θετικά αποτελέσματα.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep