«Συμφωνητικό χωρίς σφραγίδα»

Η Βέροια αμφισβήτησε το ποσό που διεκδικεί ο Μπαλάφας. Συμφωνία με Μαλόν, αναβολές για Στόιτσεφ, Μπελαΐντ.

[googlead][/googlead]

Ημέρα εκδίκασης προσφυγών ήταν η Δευτέρα (27/11) για τη Βέροια. Στην πρωτοβάθμια επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών είχαν προγραμματιστεί να συζητηθούν οι υποθέσεις των Μπαλάφα, Μαλόν, Στόιτσεφ και Μπελαΐντ που έχουν κινηθεί νομικά κατά της «Βασίλισσας του Βορρά». Το FL News έδωσε το «παρών» στην Α’ ΕΕΟΔ και σας παρουσιάζει το ρεπορτάζ…

Οι μόνες υποθέσεις που δεν ήταν εξ αναβολής αφορούσαν στους Στόιτσεφ, Μπελαΐντ. Έτσι, η ΠΑΕ εξασφάλισε αναβολή για τις 11 Δεκεμβρίου. Όσον αφορά στον Μαλόν, η δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Αλεξία Αποστολοπούλου ενημέρωσε την έδρα ότι: «Έχουμε έρθει σε συμφωνία με τη Βέροια και περιορίζουμε τις αξιώσεις μας στις 43.300 ευρώ». Έτσι, δόθηκε προθεσμία, ώστε να κατατεθεί το πρακτικό συμβιβασμού.

«Δεν υπάρχει σφραγίδα στο συμφωνητικό»

Θέμα έχει προκύψει με την προσφυγή του Σωτήρη Μπαλάφα. Ο πρώην μέσος των «κυανέρυθρων» διεκδικεί ένα ποσό της τάξης των 52.000 ευρώ, αλλά η ΠΑΕ το αμφισβητεί. Όπως υποστήριξε ο δικηγόρος της, Παναγιώτης Μπιλίρης, έχουν πληρωθεί 560 ευρώ για την ασφάλεια και 440 για τη συνδρομή στον ΠΣΑΠ για δύο συνολικά χρόνια.

Ο Μπιλίρης παράλληλα κατέθεσε ένσταση αοριστίας σχετικά με το πριμ 10.000 ευρώ και τις επιπλέον 32.000 που προβλέπει το ιδιωτικό συμφωνητικό. «Στο ιδιωτικό συμφωνητικό δεν υπάρχει σφραγίδα της ΠΑΕ», τόνισε και δήλωσε άγνοια σχετικά με το ποιος το έχει υπογράψει από την πλευρά της ομάδας. Στις δύο πλευρές δόθηκε προθεσμία για κατάθεση υπομνημάτων έως τις 7 Δεκεμβρίου.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 28 Νοέμβριος 2017 15:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep