Περιμένουν κλήση στη Βέροια

Τι λένε στη Βέροια για το ματς με τον ΑΟΧ Κισσαμικό που δεν έγινε την Κυριακή (26/11).

Η Βέροια δεν κατέστη εφικτό να ταξιδέψει έγκαιρα στην Κρήτη για τον αγώνα με τον ΑΟΧ Κισσαμικό, που είχε προγραμματιστεί αρχικά για τις 15.00. Οι Μακεδόνες βρέθηκαν νωρίς το πρωί στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και ενώ ήταν να "πετάξουν" στις 09.10, εντέλει αυτό έγινε στις 13.05, λόγω ομίχλης. Φυσικά ήταν αδύνατο να βρίσκονται στις 15.00 στα Χανιά.

Ο διαιτητής έκλεισε το φύλλο αγώνα, μια και η ομάδα της Ημαθίας δεν ήταν στο γήπεδο στην ώρα της, παρότι η διοργανώτρια "πήγε" την έναρξη του αγώνα στις 16.00. Στη Βέροια "πατάνε" στο άρθρο 14 παρ. 4, στο οποίο αναφέρεται ότι μια ομάδα που δηλώνει αδυναμία, εφόσον αυτή οφείλεται σε ανώτερη βία (διακοπή συγκοινωνιών), απαλλάσσεται. Από εδώ και στο εξής η ομάδα της Ημαθίας θα περιμένει κλήση από τον αθλητικό δικαστή.

Το νομικό τμήμα της «Βασίλισσας» θα απολογηθεί και θα φυσικά θα επικαλεστεί τον λόγο που δεν κατάφερε να ταξιδέψει στην ώρα της για την Κρήτη, για την αναμέτρηση στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Football League. Εκφράζεται η σιγουριά, ωστόσο, πως θα επέλθει δικαίωση, πως ο αγώνας με τον ΑΟΧ Κισσαμικό θα οριστεί και πως η αναμέτρηση δεν θα χαθεί στα χαρτιά. Όσο για το πότε θα κληθεί σε απολογία η Βέροια; Σύμφωνα με νομικούς σε δύο εβδομάδες το αργότερο.

Ο τεχνικός, Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε σχετικά στη ΝΕΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ:

«Δεν φταίμε εμείς. Από τις 7.30 ήμασταν στο αεροδρόμιο. Δεν μπορούσε να πετάξει το αεροπλάνο, είχε πάρα πολύ ομίχλη. Δεν πέταξε κανένα αεροπλάνο, όχι μόνο εμείς. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για έρθουμε. Το βλέπετε ότι ήρθαμε... Πιστεύω ότι δεν φταίμε εμείς. Οι αρμόδιοι θα πρέπει να πάρουν μια σωστή απόφαση γιατί είναι κρίμα για την ταλαιπωρία που τραβήξαμε. Κάναμε τα πάντα για να έρθουμε στο παιχνίδι».

Για το αν ζήτησε η Βέροια από τη Φούτμπολ Λιγκ να ξεκινήσει το ματς στις 5 το απόγευμα:

«Εμείς ζητήσαμε όταν έρθουμε στο γήπεδο να ξεκινήσει το παιχνίδι! Δεν ξέραμε τι ώρα θα έρθουμε. Με την ομίχλη που είχε, μας έλεγαν ανά τέταρτο ή μισή ώρα για αναβολή της πτήσης. Δεν γνωρίζαμε τι ώρα θα έρθουμε, εμείς απλά ζητήσαμε όταν θα φτάσει η ομάδα στα Χανιά να ξεκινήσει το παιχνίδι!».

Για το αν ήταν οικονομικοί οι λόγοι που η Βέροια δεν ήρθε στα Χανιά την παραμονή του αγώνα:

«Εντάξει... Επιλέξαμε αυτόν τον τρόπο. Πιστεύω ότι εμείς κάναμε το παν για να έρθει η ομάδα εδώ και να παίξει. Το βλέπετε ότι ήρθαμε. Αλλιώς δεν θα ερχόμασταν καθόλου. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να έρθει η ομάδα και να παίξει το παιχνίδι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 26 Νοέμβριος 2017 21:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep