Προσφυγές και αναβολές

Διήμερο... ΕΠΟ αυτό που πέρασε για τη Βέροια. Προσφυγές από Μπαλάφα, Μαλόν.

[googlead][/googlead]

Οφειλές σε πρώην ποδοσφαιριστές επιδιώκει να τακτοποιήσει η Βέροια και η αρχή της εβδομάδας τη βρήκε στην ΕΠΟ. Τη Δευτέρα (20/11), άλλωστε, είχε προγραμματιστεί η εκδίκαση των προσφυγών των Σωτήρη Μπαλάφα, Ιβάν Μαλόν και την Τρίτη (21/11) οι εφέσεις κατά αποφάσεων της Α' ΕΕΟΔ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, η «Βασίλισσα του Βορρά» ζήτησε και πήρε αναβολή εκδίκασης των προσφυγών για τις 27 Νοεμβρίου, ενώ για τις 19 Δεκεμβρίου μετατέθηκε η εκδίκαση πέντε εφέσεων στο Διαιτητικό Δικαστήριο. Πρόκειται γι' αυτές που αφορούν σε αποφάσεις της Α' ΕΕΟΔ για τους Χαλιφά Σουλέ, Μαρκ Ασίγκμπα, Σιρίλ Καλί, Μοχαμαντού Σισοκό και Χρήστο Μελίσση.

Οι «κυανέρυθροι» υποστήριξαν ότι έχουν διακανονίσει τις οφειλές με τους πέντε προαναφερθέντες, αλλά ο πρόεδρος του Διαιτητικού Δικαστηρίου έκανε γνωστό πως δεν πρόκειται να χορηγήσει άλλη αναβολή.

Την Τρίτη (21/11) το πρωί, τέλος, τελέστηκε αγιασμός στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας και ακολούθως ξεκίνησε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΑΟΧ Κισσαμικό.

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 22 Νοέμβριος 2017 00:04

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep