«Νίκη και με μεγαλύτερο σκορ»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της Βέροιας ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας υποστήριξε ότι η ομάδα του θα μπορούσε να έχει πετύχει και άλλα γκολ. Ο Χαραλαμπίδης δήλωσε μετά το διπλό (3-1) της Βέροιας επί του Απόλλωνα Λάρισας στο Αλκαζάρ:

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου, πετύχαμε μια δίκαιη νίκη που στο δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να ήταν και με μεγαλύτερο σκορ. Βάλαμε ένα γκολ στην κόντρα επίθεση, μετά χαθήκαμε λίγο, αλλά διορθώσαμε πολλά στη συνέχεια και βρεθήκαμε ξανά. Μετά το 1-1 πιστεύω μπορούσαμε και άλλα γκολ. Υπάρχει πολύ ταλέντο στην ομάδα, από εδώ και πέρα σκύβουμε το κεφάλι για το επόμενο ματς».

Ερωτηθείς για το ότι ακούστηκε το όνομά του για τον Απόλλωνα Λάρισας στα μέσα της εβδομάδας τόνισε πως ο ίδιος δεν ξέρει τίποτα.

Ο Δημήτρης Λίταινας είπε: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, στον κόουτς και στο επιτελείο, μας προετοίμασαν κατάλληλα. Εμείς προερχόμασταν από ένα ματς με την Καλαμαριά που το χάσαμε στο τέλος και μας πείραξε πολύ και ξέραμε ότι έπρεπε διεκδικήσουμε βαθμό ή βαθμούς. Παίξαμε με πάθος, δείξαμε ψυχικά αποθέματα. Πήραμε ένα διπλό που θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».
Πηγή: athleticlarissa.gr

Last modified onΚυριακή, 05 Νοέμβριος 2017 19:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep