Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλαϊτζίδης: «Μας αλλοίωσαν πολλά αποτελέσματα»

Και με τον Πανσερραϊκό, αλλά και σε άλλα παιχνίδια οι διαιτητές δεν ήταν με το μέρος της Βέροιας σύμφωνα με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη.

Ο τεχνικός της «Βασίλισσας του βορρά» είπε μετά το ματς με τον Πανσερραϊκό: «Ο Πανσερραϊκός είναι μια ομάδα που τηρεί τις προϋποθέσεις για την Super League. Δεν κατάφερε όμως να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες. Θεωρώ πως σήμερα υπάρχει αλλοίωση αποτελέσματος καθώς το γκολ που πετύχαμε στο 90’ είναι καθαρό. Ήταν μια εξαιρετική χρονιά για την ομάδα με πολλαπλά ωφέλη. Η Βέροια έχει μεγάλες δυνατότητες και ως ομάδα αλλά και ως πόλη για την Super League. Όσον αφορά τον Πανσερραϊκό, πιστεύω ότι του αξίζουν καλύτερα πράγματα και εύχομαι του χρόνου να τα καταφέρει.

 

Η διαιτησία, μπορεί σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια να είναι καλύτερη όμως όχι για μας. Πιστεύω ότι έχουν αλλοιωθεί πολλά αποτελέσματα της Βέροιας φέτος. Και παρά τις δυσκολίες αυτές πετύχαμε τον στόχο μας αλλά δυστυχώς με ευθύνη άλλων δεν καταφέραμε να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα. Στις 30 του μήνα ολοκληρώνεται η χρονιά για μας. Θα δώσουμε έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Mετά θα δούμε αν θα μείνω ή όχι».

Last modified onΤετάρτη, 23 Μάιος 2012 21:39

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep