"Φάνηκε στο χειροκρότημα!"

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης

Το πρωτόγνωρο εκτός έδρας συναίσθημα για τον Απόστολο Χαραλαμπίδη στη διάρκεια του φιλικού με τα Τρίκαλα.

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης έχει παραστάσεις ως προπονητής από Super League, Football League, Γ' Εθνική (συν τη θητεία στη Νέα Σαλαμίνα της Κύπρου), μετράει περισσότερα από 200 παιχνίδια σε πάγκους ομάδων, αλλά στο κυριακάτικο φιλικό (1/10) της Βέροιας στα Τρίκαλα βίωσε ένα πρωτόγνωρο εκτός έδρας συναίσθημα, όπως παραδέχτηκε με δηλώσες του στο FL News.

Γιατί μπορεί η νεανική Βέροια να ηττήθηκε με 1-0, όμως η απόδοσή της φάνηκε στο χειροκρότημα! "Η καλύτερη επιβράβευση για την εικόνα της ομάδας μας ήταν το χειροκρότημα των Τρικαλινών στο πρώτο και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Ξέρει από ποδόσφαιρο ο κόσμος των Τρικάλων και το έδειξε με αυτή τη στάση. Δεν μου είχε συμβεί μέχρι τώρα να εισπράξει κάποια ομάδα μου χειροκρότημα εκτός έδρας" τόνισε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης.

"Η καλύτερη μας εμφάνιση"

Τι εικόνα σχημάτισε όμως ο ίδιος από το τελευταίο τεστ απέναντι σε έναν ποιοτικότατο αντίπαλο; "Θεωρώ ότι ήμασταν καλύτεροι από τα Τρίκαλα και αδικούμαστε από το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δείξαμε ότι είμαστε σε καλό δρόμο. Βγάλαμε στον αγωνιστικό χώρο πράγματα που έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις.

Είχαμε ωραίους αυτοματισμούς, συνδυασμούς, καλή κατοχή, σωστό παιχνίδι από την άμυνα προς την επίθεση. Ηταν η καλύτερη μας εμφάνιση με δεδομένο ότι είχαμε περισσότερη διάρκεια αυτή τη φορά. Μας έλειπε μόνο το γκολ".

Τι περιμένει εφεξής ο κόουτς Χαραλαμπίδης; "Πρέπει να τελειώνουμε τις ευκαιρίες που δημιουργούμε. Πρέπει να σκοράρουμε. Μας λείπει βέβαια η εμπειρία που μετράει σε αυτόν τον τομέα".

"Αποκάλυψη ο Γιαμόα"

Από κει και πέρα ερωτηθείς για το επίπεδο ετοιμότητας των νεοαποκτηθέντων ο τεχνικός της Βέροιας στάθηκε στον Γκανέζο επιτελικό μέσο Άλεξ Γιαμόα. "Πιστεύω ότι ο Άλεξ είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Βρίσκεται πιο μπροστά από τους άλλους και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει. Θεωρώ ότι θα είναι ο παίκτης αποκάλυψη!".

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep