Πληρώνει Τζιώρα η Βέροια

Ο Χρήστος Τζιώρας κέρδισε την προσφυγή κατά της Βέροιας, η οποία καλείται να του δώσει 3.299,345 ευρώ.

Προσφυγή κατά της ΠΑΕ Βέροια είχε κάνει προ μηνών ο Χρήστος Τζιώρας, την οποία κέρδισε. Πλέον η ομάδα της Ημαθίας καλείται να δώσει στον Έληνα επιθετικό το ποσό των 3.299,345 ευρώ, «με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, όπως λεπτομερώς αναφέρεται στο σκεπτικό». Η απόφαση:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις. Υπόθεση μεταξύ της Π.Α.Ε. Βέροια και του εφεσίβλητου επαγγελματία ποδοσφαιριστή Χρήστου Τζιώρα: Δέχεται την έφεση κατά τους τύπους και κατ’ουσίαν. Εξαφανίζει την υπ’ αριθ. 312/2017 απόφαση της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ. της Ε.Π.Ο., κρατεί την υπόθεση και δικάζει επί της προσφυγής. Θεωρεί την προσφυγή ως μηδέποτε ασκηθείσα, κατά το αίτημά της περί επιβολής στην εκκαλούσα Π.Α.Ε. απαγόρευσης μετεγγραφών ποδοσφαιριστών για δύο μετεγγραφικές περιόδους.

Δέχεται κατά τα λοιπά εν μέρει την προσφυγή. Απορρίπτει ό,τι κρίθηκε απορριπτέο στο σκεπτικό. Αναγνωρίζει ότι η από 24.01.2017 σύμβαση μεταξύ των διαδίκων λύθηκε με υπαιτιότητα της εκκαλούσης Π.Α.Ε. στις 06.04.2017. Υποχρεώνει την εκκαλούσα να καταβάλει στον προσφεύγοντα το ποσό των 3.299,345 ευρώ, με το νόμιμο τόκο υπερημερίας, όπως λεπτομερώς αναφέρεται στο σκεπτικό».

Last modified onΣάββατο, 05 Αύγουστος 2017 14:47

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep