Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Όλα δείχνουν άνοδο για Βέροια

Δεν είναι τυχαίο που η Βέροια βρίσκεται στην πρώτη θέση της Football League και αποτελεί το Νο1 φαβορί για την άνοδο στη Superleague.

Είναι από τις ελάχιστες ομάδες που έχουν σταθερή διοίκηση και είναι... τράπεζα στις πληρωμές της. Και αυτό όπως και να το κάνουμε παίζει μεγάλο ρόλο. Συν τοις άλλοις, η διοίκηση δεν δίστασε να ενισχυθεί τον χειμώνα με παίκτες εγνωσμένης αξίας, έμπειρους και με ποιότητα, οι οποίοι ήδη έχουν βοηθήσει τα μέγιστα (Καλί, Κανακούδης, Μπουλούτ, Ντιέ). Ο προπονητής Δημήτρης Καλαϊτζίδης έχει την απόλυτη στήριξη των διοικούντων και συνεχίζει απερίσπαστα τη σοβαρή που δουλειά που κάνει.

 

Αυτά συν το γεγονός ότι έπειτα από αρνητικά αποτελέσματα (με ΑΕΛ 0-3, με Εθνικό Αστέρα 2-1) απάντησε με τέσσερις διαδοχικές νίκες, ενώ μετά το 0-0 με την Παναχαϊκή και το 0-2 από τον Πιερικό ακολούθησαν τρία τρίποντα με 10 γκολ ενεργητικό και μηδέν παθητικό. Αυτά δείχνουν ότι δύσκολα θα χάσει την απευθείας άνοδο η Βασίλισσα του βορρά, η οποία συνέχισε και την Τετάρτη (18/4) την προετοιμασία της με την Καλλονή χωρίς κανένα απρόοπτο.

Last modified onΤετάρτη, 18 Απρίλιος 2012 17:27

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep