Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Διευκρινίσεις ο Καλαϊτζίδης

Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις του προπονητή της Βέροιας, Δημήτρη Καλαϊτζίδη μετά την ήττα από τον Πιερικό.

Μετά τον αγώνα με την ομάδα της Κατερίνης πολλά μέσα, μεταξύ των οποίων και το flnews.gr παρουσίασαν τις δηλώσεις του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, το περιεχόμενο των οποίων ανέφερε ότι οι 8 στους 10 κατοίκους της Βέροιας στάζουν δηλητήριο για τους «κυανέρυθρους». Ωστόσο, ο ίδιος μιλούσε γενικότερα για την κοινωνία και όχι ειδικότερα για αυτή της πρωτεύουσας της Ημαθίας και σε διευκρινιστική του δήλωση τόνισε:

«Ευτυχώς η σημερινή τεχνολογία αποτυπώνει με ακρίβεια την πραγματικότητα. Αναφέρομαι στο θέμα που δημιουργήθηκε εξ’ αιτίας των δηλώσεών μου στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ με τον Πιερικό την Κυριακή που πέρασε.

Οποιοσδήποτε κάνει τον κόπο και δει και ακούσει τις δηλώσεις αυτές, εύκολα θα καταλάβει πως μόνο κάποιος κακόπιστος και τουλάχιστον ανόητος θα τις παραποιήσει, θα τις διαστρεβλώσει.

Επειδή γίνεται φανερό πως ο μοναδικός του στόχος είναι να πλήξει την πορεία της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ προς την άνοδο και την Super League και επειδή εκτός από την κακία του που δείχνει προς την ομάδα μας, παραπλανά και τους αναγνώστες του, από την πλευρά μου δηλώνω πως θα κινηθώ νομικά για να υπερασπιστώ την ομάδα μας.

Ο διαστρεβλώσας δεν θα αργήσει να καταλάβει, πως δηλητηριάστηκε, επειδή δάγκωσε την ίδια του τη γλώσσα».

Last modified onΤετάρτη, 21 Μάρτιος 2012 20:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep