Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 70

«Εχουμε το πάνω χέρι»

Ο Δημήτρης Καλαϊτίδης τόνισε πως κάθε αγωνιστική η άνοδος έρχεται πιο κοντά για την Βέροια. Ο Δημήτρης Καλαϊτίδης τόνισε πως κάθε αγωνιστική η άνοδος έρχεται πιο κοντά για την Βέροια.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μίλησε στο Αθλητικό Metropolis για το πλεονέκτημα που έχει πάρει η Βέροια και το στόχο της παραμονής στην πρώτη δυάδα της βαθμολογίας που δίνει απευθείας άνοδο.

Eχουμε το πάνω χέρι στην βαθμολογική διαφορά από τον Πανσερραϊκό και την ΑΕΛ. Πρέπει να γίνουν θαύματα στις 16 αγωνιστικές και γι' αυτό λέω ότι κάθε αγωνιστική που περνάει θα μειώνεται ο χρόνος για να υλοποιήσουν αυτές οι ομάδες τον στόχο τους.

Ο τεχνικός της Βέροιας μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την πορεία της «βασίλισσας του Βορρά» στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος και τις αποστάσεις που έχει πάρει η ομάδα του από τα αρχικά φαβορί της ανόδου που ήταν η ΑΕΛ και ο Πανσερραϊκός.

Η Βέροια έπιασε κορυφή στο άνοιγμα του δεύτερου γύρου. Ποιος είναι ο στόχος πλέον;
«Στόχος είναι να είμαστε στην προνομιούχο δυάδα του πρωταθλήματος μέχρι τέλους, προκειμένου να πανηγυρίσουμε την επιστροφή της Βέροιας στην μεγάλη κατηγορία».

Σε αρκετά παιχνίδια έχει γίνει αναφορά στην διαιτησία. Πως το αντιμετωπίζεται αυτό;
«Ο τρόπος που σχεδιάζουμε αγωνιστικά είναι διαφορετικός από την διαιτησία των αγώνων. Το πρώτο εξαρτάται από εμάς, το δεύτερο είναι στο χέρι άλλων. Ό,τι έχει να κάνει με εμάς, προσπαθούμε μέσα από την προπόνηση να γινόμαστε καλύτεροι καθημερινά. Είμαι ικανοποιημένος σε μεγάλο ποσοστό από την προσπάθεια των παιδιών. Πρέπει αυτή την περίοδο να ενταχθούν και οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Θέλουν χρόνο να αφομοιώσουν τακτικά στοιχειά και να γίνει ένα καλό μίγμα»

Είμαι ικανοποιημένος σε μεγάλο ποσοστό από την προσπάθεια των παιδιών. Πρέπει αυτή την περίοδο να ενταχθούν και οι νέοι παίκτες που ήρθαν. Θέλουν χρόνο να αφομοιώσουν τακτικά στοιχειά και να γίνει ένα καλό μίγμα.

Είστε κοντά στον στόχο της επιστροφής στην πρώτη κατηγορία;
«Εκτίμησή μου είναι ότι κάθε αγώνας είναι και ένα βήμα προς την υλοποίηση του στόχου. Κάθε αγώνας είναι ξεχωριστός και κάθε νίκη μας πλησιάζει στον στόχο μας. Κάθε βήμα που γίνεται είναι ξεχωριστό κομμάτι και για αυτό καλούμαστε να είμαστε σωστοί στις απαιτήσεις του κάθε αγώνα. Πλέον, έχουμε το πάνω χέρι στην βαθμολογική διαφορά από τον Πανσερραϊκό και την ΑΕΛ. Πρέπει να γίνουν θαύματα στις 16 αγωνιστικές και γι' αυτό λέω ότι κάθε αγωνιστική που περνάει θα μειώνεται ο χρόνος για να υλοποιήσουν αυτές οι ομάδες τον στόχο τους.

Last modified onΤρίτη, 13 Μάρτιος 2012 14:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep