Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Κανένα θέμα Καλαϊτζίδη

Παρά τις αποδοκιμασίες δεν τίθεται θέμα προπονητή στη Βέροια.

Την απομάκρυνση του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ζήτησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό ορισμένοι φίλοι της Βέροιας, αλλά από τη διοίκηση διαρρέει ότι δεν υφίσταται τέτοιο ζήτημα.

Ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε δυο πρόσωπα. Ένα πριν την αποβολή όπου τίποτα δεν λειτούργησε. Αυτό οφείλεται και στην παρουσία του αντιπάλου. δημιουργήσαμε 4-5 φάσεις αλλά ήταν κυρίως από στημένες φάσεις κι όχι από συνεργασίες. Μετά την αποβολή, η Βέροια μπήκε στο γήπεδο. Είχε συνεργασίες και δημιούργησε φάσεις. Θέλαμε τη νίκη. Από το ματς με τον Πανσερραϊκό, κρατάμε και τις δυο εικόνες μας. Την άσχημη για να μην την επαναλάβουμε και την καλή για να μας βοηθήσει να ανέβουμε στην Σούπερ Λιγκ».

Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

Δημήτρης Σαμαράς: «Ήταν ένα δύσκολο ματς, με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί. Μετά την αποβολή ήμασταν καλύτεροι, πεισμώσαμε… Ίσως μπήκαμε αγχωμένοι, αλλά συνήλθαμε και χάρη στην προσπάθεια του δευτέρου ημιχρόνου πήραμε τον βαθμό».

Νίκος Γεωργιάδης: «Παρότι στο δεύτερο ημίχρονο παίζαμε με παίκτη λιγότερο, βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και φτάσαμε στην ισοφάριση. Δεν βρήκαμε χώρους, όμως πήραμε τον βαθμό και όπως εξελίχθηκε το ματς, ο πόντος είναι θετικός.

Αν τα πάμε εξίσου καλά και στον δεύτερο γύρο δεν θα έχουμε πρόβλημα. Στον Πλατανιά γίνεται καλή δουλειά, όμως προσωπική άποψη είναι ότι δεν θα αντέξει. Φαβορί είμαστε εμείς και ο Πανθρακικός. Για τα play offs θα μονομαχήσουν οι Σέρρες, ο Πλατανιάς αν δεν τερματίσει στην πρώτη δυάδα, η ΑΕΛ και δύο, τρεις ακόμα ομάδες».

Last modified onΔευτέρα, 05 Μάρτιος 2012 22:07

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep