Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Καλαϊτζίδης: «Τροχοπέδη η διαιτησία»

Παράπονα από διαιτησία και αποτελεσματικότητα είχε ο τεχνικός της Βέροιας.

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης μετά το τέλος του αγώνα με τον Φωκικό δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Δεν πήραμε βαθμολογικά αυτό που δικαιούμασταν, με βάση την αγωνιστική μας εικόνα. Είχαμε 14 τελικές εκτελέσεις από καλές θέσεις. Έπρεπε να σημειώσουμε τουλάχιστον ένα τέρμα.

Πρέπει να δούμε και τον παράγοντα διαιτησία. Οι διαιτητές πρέπει να βοηθάνε το ποδόσφαιρο κι όχι να είναι τροχοπέδη. Θα σας δώσω μόνο ένα παράδειγμα. Έδωσε κίτρινη κάρτα σε παίκτη του Φωκικού για καθυστέρηση στο 93', ενώ ο παίκτης έκανε καθυστέρηση από το πρώτο λεπτό! Έχουμε ετοιμάσει κι ένα βίντεο για τους παράγοντες του Αγροτικού Αστέρα και γι αυτά που χρέωσαν στον διαιτητή και θα τους το στείλω».

Σε ερώτηση, γιατί η ομάδα του παρότι δημιουργεί ευκαιρίες, υστερεί στο σκοράρισμα, ο Καλαϊτζίδης απάντησε: «Πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεκτικοί στην εκτέλεση», ενώ για τον βαθμό ετοιμότητας των Ντιέ και Μπουλούτ, είπε: «Ο Ντιέ έχει να παίξει έξι μήνες και χρειάζεται χρόνο συμμετοχής. Το να μην τον βάζαμε, πηγαίναμε πίσω την προσαρμογή του. Ο Μπουλούτ είναι έτοιμος. Φέτος με τον ΟΦΗ είχε οκτώ 90λεπτες συμμετοχές».

Ο ποδοσφαιριστής, Νίκος Καλτσάς τόνισε: «Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να απειλήσει. Δυστυχώς δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το σκορ μας αδικεί».

Last modified onΚυριακή, 19 Φεβρουάριος 2012 19:57

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep