Σφάλμα
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 62

Έτοιμη και ενισχυμένη η Βέροια

Με ανακούφιση είδαν στη Βέροια ότι το προσεχές Σαββατοκύριακο υπάρχει πρωτάθλημα.

Στη Βασίλισσα του βορρά έχουν ισχυροποιήσει κατά πολύ το ρόστερ τους και θέλουν την Κυριακή (19/2) απέναντι στον Φωκικό να δείξουν και στο γήπεδο ότι αποτελούν το ακλόνητο φαβορί για την πρωτιά και την άνοδο στη Superleague. Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης είναι στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει προβλήματα με τραυματισμούς.

Ο Ολαϊτάν συμμετέχει πλέον στο κανονικό πρόγραμμα μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε, ενώ και οι Ολιζαντέμπε, Κάντι και Ντιέ που ένιωθαν μικροενοχλήσεις είναι πλέον έτοιμοι και προπονούνται κανονικά. Ο μοναδικός απών θα είναι ο Βεργώνης, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και θα εκτίσει με την ομάδα της Άμφισσας την τιμωρία του. Την Πέμπτη (16/2) η ομάδα δεν θα χρειαστεί να μεταβεί στη Θεσαλονίκη για προπόνηση, αφού πλέον τα χιόνια έλιωσαν και το πρόγραμμα θα γίνει στη Βέροια.

Τη Δευτέρα (13/2) οι παλαίμαχοι της ομάδα έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους σε γνωστό μαγαζί της πόλης, με τους παρευρισκόμενους να ξεφαντώνουν, αφού πρώτα κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των παλαίμαχων ποδοσφαιριστών Γιώργου Τσιντζόγλου και Γιώργου Σίμου, όπως και του παλαιού προέδρου της ομάδας, Χάρη Παπαχρυσάνθου.

Last modified onΤετάρτη, 15 Φεβρουάριος 2012 22:54

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep