«Κανείς καλύτερός σας»

Η ομιλία του Ηλία Αϊβάζογλου στην προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα.

Το «παρών» στην προπόνηση του Σαββάτου (09/01) έδωσε ο πρόεδρος του ΑΟ Τρίκαλα, Ηλίας Αϊβάζογλου. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ προσπάθησε να τονώσει το ηθικό όλων και σύμφωνα με το «goaltrikala.gr» ανέφερε:

«Να συνεχίσουμε όπως πέρυσι. Να είστε δυνατοί και φέτος. Για πολλούς είστε το αουτσάιντερ. Έχετε τα στοιχεία για να κοντράρετε τις ομάδες. Να πιστέψετε οι νεότεροι και να παίξετε με μυαλό ώριμου. Τους παλαιότερους δεν τους φοβάμαι.

Εύχομαι να είστε η ευχάριστη έκπληξη της χρονιάς. Να μην μου δείξετε αφέλεια. Θέλω να κερδίσετε ό,τι θέλετε με μυαλό. Ξεχάστε τσακωμούς, προκλήσεις, μπουνιές με αντιπάλους. Είναι μικρό πρωτάθλημα. Θα είμαι αυστηρός. Αλλιώς θα δείξετε ότι αγαπάτε την ομάδα. Να δείξετε ότι έχετε μυαλό. Πιστεύω πραγματικά μέσα μου ότι έχουμε έναν από τους καλύτερους προπονητές της Ελλάδας.

Είδα πραγματα και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να δώσουν το 100%. Έχουμε ομάδα brand name, κανένας δεν είναι καλύτερος από εσάς. Είμαι βέβαιος ότι στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Γίνετε η κρυφή δύναμη της κατηγορίας. Εύχομαι καλή χρονιά και καλό πρωτάθλημα».

Last modified onΣάββατο, 09 Ιανουάριος 2021 18:52

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep