«Ρίζωσαν» στην κορυφή!

Με πέναλτι - γκολ του Παντελή Ριζογιάννη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων τα Τρίκαλα νίκησαν 1-0 στην Καλαμάτα την τοπική ομάδα, στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 11ης αγωνιστικής της Football League.

H φάση που έκρινε το παιχνίδι έγινε στις καθυστερήσεις, με τον Καντούτση να τραβάει τον Σταματή μέσα στην περιοχή, να τον ρίχνει κάτω και τον διαιτητή, Φώτη Ντάουλα να υποδεικνύει την εσχάτη των ποινών. Ο αρχηγός της ομάδας των Τρικάλων, που συνεχίζουν αήττητα φέτος, Παντελής Ριζογιάννης, έστειλε αλλού τη μπάλα, κι αλλού τον Πάντο, χαρίζοντας την πολύτιμη νίκη στον ΑΟΤ. Αμέσως μετά το την εκτέλεση του πέναλτι, ο ρέφερι σφύριξε τη λήξη του αγώνα και έπεσαν πάνω του οι γηπεδούχοι διαμαρτυρόμενοι για την απόφασή του, λίγα λεπτά νωρίτερα, η οποία καταδίκασε την ομάδα τους.

Η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη έχει 25 βαθμούς και, όντας στην πρώτη θέση "καλπάζει" για την άνοδο στην Σούπερ Λιγκ 2. Αντίθετα, η Καλαμάτα, η οποία δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα, παραμένει χωρίς νίκη για 7 διαδοχικές αγωνιστικές (από την 4η, όταν και επικράτησε 1-0 του Ιωνικού).

Το παιχνίδι είχε μετρημένες φάσεις, όλες από τα Τρίκαλα. Στο 43' έπειτα από τραγικό λάθος του Πάντου, η μπάλα έφτασε στον Σταματή, ο οποίος απέτυχε να νικήσει από τα 5 μέτρα τον τερματοφύλακα της Καλαμάτας! 

Στο 73' ο Παπαγεωργίου έδωσε στον Τεγούση, αλλά το σουτ του τελευταίου πέρασε ψηλά άουτ και στο 81' ο Τσιβελεκίδης πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Άλεξιτς, διώχνοντας σε κόρνερ.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Πάντος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (57' Καζβιρόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος (66' Ράκιτς), Μπάμπης, Βουκμίροβιτς.

ΤΡΙΚΑΛΑ: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Γιαννίτσης, Νιάρος, Βέρτζος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος (60' Παπαγεωργίου), Σταματής, Λώττας (64' Τσίπρας), Πελάεθ (80' Άλεξιτς).

 

Last modified onΣάββατο, 07 Δεκέμβριος 2019 17:13

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep