«Ήμασταν συγκεντρωμένοι»

Ικανοποιημένος έμεινε ο Περικλής Αμανατίδης από τη νίκη του ΑΟ Τρίκαλα επί της Βέροιας.

Στη σωστή αντιμετώπιση του αγώνα από τον ΑΟ Τρίκαλα μετά το 2-1 της Βέροιας στάθηκε ο Περικλής Αμανατίδης. Ο τεχνικός του ΑΟΤ συνεχάρη τους παίκτες του για τη συγκέντρωση που είχαν στο παιχνίδι.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες, μπήκαμε συγκεντρωμένοι και το δείξαμε στην αρχή με το γκολ που σημειώσαμε. Στο επόμενο δεκαπεντάλεπτο δεν πατούσαμε καλά, αντέδρασε άμεσα η Βέροια και μας πήρε πολύ ώρα να ισορροπήσουμε. Είμαστε και εμείς ομάδα που θέλουμε τον έλεγχο του αγώνα.

Στην επανάληψη, βρήκαμε χώρους, κάναμε γκολ αλλά στο τέλος μπήκαμε σε καθεστώς πίεσης. Μας έφερε άγχος το γκολ της Βέροιας γιατί και εμείς αδικούμε τον εαυτό μας. Ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι για να μην την πάθουμε όπως με τον Ολυμπιακό Βόλου. Καλή ομάδα η Βέροια, δεν απογοητεύεται, και αυτό δίνει μεγάλη αξία στην νίκη μας».

Αναφερόμενος στην αξία των Τρικάλων και Βέροιας: «Είναι δύο ομάδες από τα παλιά που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις και σπουδαίες επαρχιακές ομάδες. Αξίζουν να είναι πιο ψηλά και οι δύο».

Τέλος, εκ μέρους όλης της ομάδας έστειλε ένα μήνυμα στον Σπύρο Μαραγκό που περνά μία σοβαρή περιπέτεια υγείας: «Στο ποδόσφαιρο δεν είμαστε μόνο αντίπαλοι, όλοι μία αγκαλιά, είμαστε δίπλα του»

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep