Επιβολή ποινής για Ράντι

Το Διαιτητικό Δικαστήριο καλεί τον ΑΟ Τρίκαλα να εξοφλήσει άμεσα τον Ίμπαν Ράντι, για να μην του αφαιρεθούν 3 βαθμοί.

Την επιβολή ποινής αφαίρεσης τριών βαθμών από τα Τρίκαλα αποφάσισε το Διαιτητικό Δικαστήριο, για την οφειλή στον Ίμπαν Ράντι. Ο ΑΟΤ καλείται εντός τριών ημερών να πληρώσει το ποσό των 4.134,90 ευρώ στον παίκτη από την Ισημερινή Γουϊνέα, αλλιώς θα ενεργοποιηθεί η ποινή.

Παράλληλα, τη Δευτέρα (23/9) συζητήθηκαν ερήμην της ΠΑΕ τα αιτήματα επιβολής ποινών των Γκότοβου, Γκουγκούδη, με τις αποφάσεις να αναμένονται τις προσεχείς ημέρες.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Επιβάλλει στην καθ’ ης η αίτηση Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ» μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή ΙΜΠΑΝ ΙΓΙΑΝΓΚΑ ΤΡΑΒΙΕΣΟ, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 284/2019 απόφασης της Α΄Ε.Ε.Ο.Δ./ ΕΠΟ, του ποσού των τεσσάρων εκατόν τριάντα τεσσάρων Ευρώ και ενενήντα λεπτών (4.134,90) εν όλω, κατά τους ορισμούς στο διατακτικό της προαναφερθείσας απόφασης, την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας τριών (3) εργασίμων ημερών από την επομένη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep