Γουέρε για... 1,5 μήνα

Ο Πολ Γουέρε έλυσε κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον ΑΟ Τρίκαλα. Σαμολαδάς αντί Νίκογλου.

Η πρώτη πρόωρη αποδέσμευση ποδοσφαιριστή είναι γεγονός στον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Κενυάτης επιθετικός Πολ Γουέρε έπειτα από 5 συμμετοχές, εκ των οποίων οι δύο ως βασικός, αποτέλεσε παρελθόν. Ο 28χρονος είχε κάνει ντεμπούτο στις 17 Φεβρουαρίου και η 30λεπτη παρουσία του στο Αιγίνιο ήταν η τελευταία με τα κυανέρυθρα.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την λύση του συμβολαίου με τον ποδοσφαιριστή OOKO PAUL WERE. Τον ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Η ΠΑΕ έκανε παράλληλα γνωστό ότι τη θέση του γενικού διευθυντή κατέχει πλέον ο Νίκος Σαμολαδάς, αντικαθιστώντας στο συγκεκριμένο πόστο τον Νίκο Νίκογλου. Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Σαμολαδά Νικόλαο ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Διευθυντή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Νικός Σαμολαδάς έχει πλούσιο βιογραφικό στον χώρο του ποδοσφαίρου αφού έχει αγωνιστεί σαν ποδοσφαιριστής σε ΠΑΟΚ, Απόλλων Καλαμαριάς, Νίκη Βόλου, Ολ.Βόλου, Ιωνικό, Πανηλειακό και Αγροτικό Αστέρα, ενώ έχει δουλέψει σαν τεχνικός διευθυντής σε Απ. Καλαμαριάς, Αγροτικό Αστέρα, ΑΕΛ, Βατανιακό, Πιερικό, Αιγινιακό, Τύρναβο και Πυδνα Κίτρο ενώ θεωρείται άριστος γνώστης της football league. Επίσης, υπήρξε και σκάουτερ στις προεπιλογές ποδοσφαιριστών για την Εθνική Νέων. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΟΤ και του ευχόμαστε Καλή Επιτυχία».

Last modified onΠέμπτη, 04 Απρίλιος 2019 01:32

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep