«Σε μία νύχτα... άσχετοι»

Η αφιέρωση του Αντώνη Τσιάρα για τη νίκη του ΑΟ Τρίκαλα στη Δράμα και η «πληγή» των εντός.

Σε όσους αμφισβήτησαν τις δυνατότητές τους αφιέρωσε ο Αντώνης Τσιάρας τη νίκη του ΑΟ Τρίκαλα στη Δράμα. Ο μέσος των Θεσσαλών είπε ότι: «σε μία νύχτα γίναμε άσχετοι και ξέρω ότι σήμερα μπορεί να γίνουμε Μπαρτσελόνα», ενώ στάθηκε στις πολύ άσχημες συνθήκες προετοιμασίας και στην αδυναμία να παίξει η ομάδα του ποδόσφαιρο εντός έδρας. Αναλυτικά είπε:

«Σήμερα κάναμε έναν πραγματικό άθλο. Για εξήντα λεπτά και με παίκτη λιγότερο και πίσω στο σκορ. Μπήκαμε στο ημίχρονο στα αποδυτήρια και ο προπονητής μας είπε πώς να προσεγγίσουμε το παιχνίδι και όλα αυτά βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στο τεχνικό επιτελείο και στη διοίκηση και σε όλους αυτούς που μας έχουν αμφισβητήσει όλο αυτό το διάστημα. Σε μια νύχτα γίναμε άσχετοι. Ξέρω ότι σήμερα μπορεί να γίνουμε Μπαρτσελόνα, αλλά δεν είναι έτσι. Κάνουμε πολύ σκληρή δουλειά μέσα σε πάρα πολύ δύσκολες γηπεδικές συνθήκες. Μέσα στο γήπεδο μας δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ίσως αυτό κάποιοι να μην το καταλαβαίνουν, αλλά αυτή είναι η αλήθεια και σε όποιους αρέσει.

Εμείς οι ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουμε να τα δίνουμε όλα. Δεν έχουμε υπογράψει κανένα συμβόλαιο, ούτε με τη νίκη, ούτε με την επιτυχία. Θέλουμε όλο τον κόσμο δίπλα. Ξέρουμε ότι αυτή τη στιγμή, κακά τα ψέματα, μας περιμένουν στη γωνία. Εμείς θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, γιατί μόνοι μας δεν μπορούμε να καταφέρουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να γίνουμε μια γροθιά και θέλω να πιστεύω ότι το σημερινό παιχνίδι θα γίνει η απαρχή για ένα νέο ξεκίνημα για την ομάδα μας».

Last modified onΣάββατο, 09 Φεβρουάριος 2019 20:50

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep