Ανακοίνωσε και Μαρκόφσκι

Ο Ίλια Μαρκόφσκι ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα. Ο Ίλια Μαρκόφσκι ανακοινώθηκε από τα Τρίκαλα.

Στα Τρίκαλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ίλια Μαρκόφσκι, ο οποίος το πρώτο εξάμηνο αγωνίστηκε στον Αιγινιακό και τώρα παραχωρήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην ομάδα της Θεσσαλίας. 

Ο Ίλια Μαρκόφσκι θα ενισχύσει την ομάδα των Τρικάλων στη συνέχεια του πρωταθλήματος της Football League. O 21 ετών επιθετικός αναμένεται να δώσει παραπάνω λύσεις στους Θεσσαλούς και γνωρίζει το πρωτάθλημα της Football League, στο οποίο αγωνίστηκε το πρώτο εξάμηνο με την ομάδα του Αιγινιακού και είχε 13 συμμετοχές και 1 γκολ. Οι «κυανέρυθροι» ανακοίνωσαν τη Δευτέρα (28/01) τον δανεισμό του από τον ΠΑΟΚ.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Η Π.Α.Ε ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ ανακοινώνει μία πολύ δυνατή προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, τον Ίλια Μαρκόφσκι. Ο ταλαντούχος κεντρικός επιθετικός, είναι δεξιοπόδαρος, ύψους 1,81 και γεννημένος στις 6 Ιουνίου 1997 στην Ουκρανία. Ο παίκτης ανήκει στον ΠΑΟΚ και έρχεται ως δανεικός έως το τέλος της σεζόν στην ομάδα μας.

Ο νεαρός παίκτης, 21 ετών, μετράει δύο συμμετοχές στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Κ19 φορώντας τη φανέλα της χώρας του. Στην Ουκρανία έχει παίξει για την Chornomorets Odessa II , στη Σλοβενία για την πρώτη κατηγορία στην NK Rudar Velenje ενώ από το 2018 φορούσε τη φανέλα του ΠΑΟΚ ξεκινώντας από τη κατηγορία Κ19 και συνεχίζοντας με την ομάδα νέων Κ20 με την οποία σκόραρε οκτώ γκολ σε 11 παιχνίδια τη χρονιά που η ομάδα κέρδισε το τίτλο του αναπτυξιακού πρωταθλήματος της Super League Σουρωτή».

Last modified onΔευτέρα, 28 Ιανουάριος 2019 21:24

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep