Οι τυχεροί του ΑΟ Τρίκαλα

Οι τρεις τυχεροί της ομάδας των Τρικάλων, Γκότοβος, Υψηλός και Ταΐρης. Οι τρεις τυχεροί της ομάδας των Τρικάλων, Γκότοβος, Υψηλός και Ταΐρης.

Την πίτα τους έκοψαν στον ΑΟ Τρίκαλα. Τυχεροί οι Δημήτρης Ταΐρης, Βαγγέλης Γκότοβος και Δημήτρης Υψηλός.

Σε μια ακόμη εκδήλωση οικογενειακού κλίματος που οργάνωσε η διοίκηση των Τρικάλων για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο και τους ανθρώπους της ΠΑΕ κόπηκε η πρωτοχρονιάτικη πίτα για το 2019. Με την παρουσία του νέου ιδιοκτήτη της ομάδας, Ηλία Αϊβάζογλου, αλλά και του Διοικητικού Συμβουλίου του Ερασιτέχνη δόθηκε το μήνυμα για την ενωμένη προσπάθεια από όλες τις πλευρές για να προχωρήσει σε ακόμη καλύτερες μέρες ο ΑΟΤ.

Οι τυχεροί της βραδιάς ήταν ο Δημήτρης Ταΐρης, ο Βαγγέλης Γκότοβος και ο Δημήτρης Υψηλός που μετακόμισε πρόσφατα στα Τρίκαλα από τον Καμπανιακό, αλλά δεν έχει ανακοινωθεί. Το δώρο για τα φλουριά που κέρδισαν ήταν μια δωροεπιταγή από κατάστημα ρούχων που έχει χορηγική σχέση με την ΠΑΕ.

Παράλληλα οι διοικούντες μίλησαν στους ποδοσφαιριστές με σύντομο μήνυμα για την ανάγκη να συνεχιστεί αυτή η καλή πορεία και προανήγγειλαν πριμ και για την αναμέτρηση με την Παναχαϊκή στην Πάτρα, με την διαφορά πως η διοίκηση ξεκαθάρισε πως θα υπάρξει έξτρα κίνητρο ακόμη και για τον βαθμό στο ματς του Σαββάτου (5/1).   

Last modified onΤετάρτη, 02 Ιανουάριος 2019 16:17

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep