«Να έρθει προπονητής...»

Πρόστιμο ανακοίνωσε ο Δημήτρης Μπαταγιάννης στον ΑΟ Τρίκαλα.

Έξαλλος ήταν ο ιδιοκτήτης, Δημήτρης Μπαταγιάννης μετά την ήττα (2-0) του ΑΟ Τρίκαλα στη Σπάρτη και ανακοίνωσε πρόστιμο στα αποδυτήρια. Ο γυμναστής, Γιάννης Παπαϊωάννου ζήτησε συγγνώμη στη συνέντευξη Τύπου και ο Βαγγέλης Γκότοβος δήλωσε ότι όλοι περιμένουν την έλευση προπονητή. Ο Παπαϊωάννου είπε:

«Να ξεκινήσω με ένα συγγνώμη προς τον κόσμο των Τρικάλων. Μέχρι να δεχτούμε το πρώτο τέρμα η ομάδα έκανε κάποιες ευκαιρίες. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάξουμε τη συνέχεια και με την έλευση του νέου προπονητή να επαναφέρουμε την ομάδα εκεί που αξίζει και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα.

Στόχος είναι η ανασυγκρότηση. Δεν είμαι αρμόδιος να μιλήσω για στόχους αυτή τη στιγμή. Το να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να κοιτάξουμε τη συνέχεια είναι το πρώτο μας μέλημα. Η φιλοξενία ήταν άριστη, δεν έχουμε κανένα παράπονο».

Ο Βαγγέλης Γκότοβος ανέφερε:

«Για το αγωνιστικό δεν μπορώ, ούτε θέλω να σχολιάσω κάτι. Ήμασταν κακοί για ένα παιχνίδι ακόμα. Χάσαμε πάλι την ουσία του παιχνιδιού, χάσαμε τον στόχο μας. Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε για να κερδίσουμε.

Το θέμα είναι να ανασυγκροτηθεί η ομάδα, να έρθει ένας προπονητής και να ξεκινήσουμε από το μηδέν. Να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να προχωρήσουμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένη φάση και μετά ένα δεύτερο όταν είχαμε ανοιχτεί. Εκεί χάσαμε την υπομονή μας και την ψυχραιμία μας. Η Σπάρτη ήταν ανταγωνιστική, έχει νέα παιδιά και μία καλή ομάδα».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

Last modified onΤετάρτη, 21 Νοέμβριος 2018 18:31

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep