Η προσφορά Σιαλμά

Μόλις πέντε επίσημες συμμετοχές έχει κάνει ο Δημήτρης Σιαλμάς στα Τρίκαλα που αγωνίζεται για δεύτερη σεζόν και το σύνολο τους είναι... 88 αγωνιστικά λεπτά κυρίως λόγω του σοβαρού τραυματισμού που είχε πέρσι. 

Σε μια από τις πιο «άτυχες» μεταγραφές των τελευταίων χρόνων για τα Τρίκαλα έχει αναδειχθεί ο Δημήτρης Σιαλμάς, ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι με την ομάδα της Θεσσαλίας και μόνο ο Θωμάς Γράφας πρόλαβε να τον χρησιμοποιήσει μετά την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους, αλλά και πάλι χωρίς να του πάρει πάνω από 23 λεπτά συμμετοχή σε επίσημο παιχνίδι.

Ο 32χρονος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από την ομάδα της Θεσσαλίας και αφού την προηγούμενη σεζόν είχε μετρήσει 9 γκολ σε 23 ματς με την Παναχαϊκή στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Στα Τρίκαλα έχει ζήσει, βέβαια, έναν από τους πιο σκληρούς τραυματισμούς της καριέρα του, αφού υπέστη ρήξη χιαστού και έμεινε για μεγάλο διάστημα εκτός δράσης. 

Με τέσσερις συμμετοχές σε αγώνες πρωταθλήματος και δύο γκολ έκλεισε την περσινή σεζόν, αποτέλεσμα του τραυματισμού του στο ξεκίνημα της σεζόν. Από την άλλη πλευρά, ο Σωτήρης Αντωνίου που είχε ξεκινήσει τη σεζόν στην ομάδα των Τρικάλων τον χρησιμοποίησε μια φορά ως αλλαγή σε αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος με την Σπάρτη, όπου πάλι βρήκε δίχτυα, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε πάλι αφού εκείνο ήταν το μοιραίο παιχνίδι που τραυματίστηκε σοβαρά.

Last modified onΤρίτη, 13 Νοέμβριος 2018 17:06

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep