Ντόστανιτς: «Δεν είμαι μαλ...»

Ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Ράτκο Ντόστανιτς μίλησε για τα σενάρια αποχώρησής του.

Τον Ράτκο Ντόστανιτς δεν τον ενδιαφέρει να κερδίζει χρόνο στον πάγκο, αλλά να τα δίνουν όλα οι παίκτες του. Αυτό δήλωσε μετά τη νίκη (2-0) του ΑΟ Τρίκαλα απέναντι στον ΑΟΧ Κισσαμικό και τόνισε:

«Αυτή τη στιγμή το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να κερδίσουμε. Έπρεπε να κερδίσουμε με οποιονδήποτε τρόπο, την χρειαζόμασταν αυτήν την νίκη, έχουμε καλή ομάδα και θέλαμε την νίκη με καλή εμφάνιση. Είναι αμαρτία από τον Θεό να δουλεύουμε τόσο σκληρά και να μην παίρνουμε τίποτα. Θεωρώ ότι πρέπει να πιστεύουν και οι παίκτες στις δυνάμεις τους αλλά και όσοι είναι γύρω από την ομάδα. Αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε αν θέλουμε να πάμε στην Σούπερ Λιγκ».

Για τις αλλαγές που έκανε:

«Όλοι οι παίκτες παίρνουν τις ευκαιρίες τους, υπάρχει υγιής ανταγωνισμός. Ο Τριανταφυλλάκος δε έπαιζε γιατί δεν έτοιμος, όσοι είναι έτοιμοι θα παίζουν».

Για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να αποχωρεί:

«Δεν είμαι μ….ας. Βλέπω τι γράφεται. Το θέμα όμως δεν είναι αυτό, η ομάδα είναι υπεράνω όλων και όχι ο Ντόστανιτς. Εμένα με ενδιαφέρει να τα δίνουν όλα οι παίκτες στο γήπεδο, όχι να κερδίζω χρόνο εγώ και όλοι γύρω να βοηθούν για να επιτευχθεί ο στόχος».

Last modified onΚυριακή, 11 Νοέμβριος 2018 18:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep