Ειδικές τιμές για ΑΕΚ

Ειδικές τιμές για τους κατόχους διαρκείας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ενόψει του φιλικού της Παρασκευής (7/9) με την ΑΕΚ. Ειδικές τιμές για τους κατόχους διαρκείας ανακοίνωσε η ΠΑΕ ενόψει του φιλικού της Παρασκευής (7/9) με την ΑΕΚ.

Εκπτώσεις στους κατόχους διαρκείας από τα Τρίκαλα για το φιλικό με της Παρασκευής (7/9) με την ΑΕΚ. 

Ειδική έκπτωση που ισχύει μέχρι και την Τρίτη (4/9) υπάρχει για τα εισιτήρια του φιλικού με την ΑΕΚ για όσους φίλους της ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριο διαρκείας τους. Η διοίκηση των Τρικάλων ανακοίνωσε τις τιμές που ισχύουν και είναι 7€ από 10€ για την Θύρα 1, 10€ από 15€ για την Θύρα 4 και 20€ από 30€ για τα επίσημα. 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Από την Παρασκευή 31 Αυγούστου είναι στην διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια για το φιλικό του ΑΟ Τρίκαλα με την περυσινή πρωταθλήτρια και ομάδα του Τσάμπιονς Λιγκ ΑΕΚ.
Το φιλικό θα διεξαχθεί στο δημοτικό στάδιο Τρικάλων την Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ.
Τα εισιτήρια οι φίλαθλοι μπορούν να τα προμηθευτούν από αύριο 10 πμ.μ ως 2 μ.μ και από 6 μ.μ. ως 10 μ.μ από το σημείο πώλησης στο πεζόδρομο της Ασκληπιού και από τα γραφεία της ΠΑΕ εντός του δημοτικού σταδίου Τρικάλων από τις 9 π.μ έως 5 μ.μ. . Να θυμίσουμε ότι για τους κατόχους διαρκείας που δικαιούνται έκπτωση θα πρέπει να περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να λάβουν τα εισιτήρια τους μέχρι αύριο Τρίτη 4/9.
Συγκεκριμένα οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:
Θύρα 1 : 10€, για τους κατόχους διαρκείας 7 €
Θύρα 4 : 15€, για τους κατόχους διαρκείας 10 €
VIP : 30€, για τους κατόχους διαρκείας 20 €
Η έκπτωση ισχύει για όσους προμηθευτούν τα εισιτήρια διαρκείας μέχρι την Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2431302822

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep