«Ελκυστικό ποδόσφαιρο»

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας μίλησε για την προετοιμασία του ΑΟΤ και τους στόχους.

Από την πλευρά του τεχνικού διευθυντή ζει ο Κώστας Νεμπεγλέρας την προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα. Μιλώντας στην ιστοσελίδα του συλλόγου τόνισε πως όλα βαίνουν καλώς στην προετοιμασία, ενώ επισήμανε πως επιδίωξη όλων είναι η ομάδα να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Κώστα σιγά σιγά φτάνει στο τέλος το βασικό στάδιο της προετοιμασίας…

«Είναι μια επίπονη περίοδος για τους παίκτες, αλλά η δουλειά που γίνεται τώρα από τον κ. Ντόστανιτς και τους συνεργάτες του θα βγει στο μέλλον. Αυτή είναι η ουσία της προετοιμασίας και νομίζω ότι τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά σε όλους τους τομείς. Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν εξαιρετική διάθεση, οι αθλητικοί χώροι της προετοιμασίας και η διαμονή έγιναν σε άκρως επαγγελματικές συνθήκες. Όλα αυτά είναι λεπτομέρειες που μπορούν να κάνουν την διαφορά».

Η επιστροφή στα Τρίκαλα θα έχει και φιλικά παιχνίδια…

«Τα φιλικά παιχνίδια είναι για να βγαίνουν συμπεράσματα. Τόσο για εμάς στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και για τους φιλάθλους. Αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι το ζητούμενο είναι η ομάδα να εμφανιστεί έτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της. Εκεί επικεντρώνουμε την δουλειά μας και θεωρώ ότι είναι καλή είδηση ότι φέτος το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τέλη Σεπτεμβρίου, δηλαδή σε νορμάλ συνθήκες, ώστε να βγει και η δουλειά της προετοιμασίας».

Η υπόσχεση προς τους φιλάθλους του ΑΟΤ;

«Αυτό που θέλουμε είναι να υπάρχει η στήριξη. Η δυναμική των φιλάθλων μας είναι μεγάλη και από τη δική μας πλευρά θα επιδιώξουμε να παίξουμε στο πρωτάθλημα ελκυστικό ποδόσφαιρο, όπου θα προσπαθήσουμε να το συνδυάσουμε με το θετικό αποτέλεσμα. Είναι κάτι που μπορεί να γίνει με το ρόστερ που διαθέτουμε. Οι φίλαθλοι νομίζω ότι φέτος θα είναι το μεγάλο μας όπλο».

Η μεταγραφική ενίσχυση τελείωσε;

«Όχι. Δεν είναι μυστικό ότι η ομάδα ψάχνει για έναν ακόμη επιθετικό. Αλλά η επιλογή θα γίνει με μεγάλη προσοχή. Θέλουμε αυτός ο παίκτης να δέσει με την ομάδα και ο προπονητής εξετάζει με προσοχή τις περιπτώσεις που έχουμε στο τραπέζι».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep