«Θα δουλέψουμε σκληρά»

Ο Βασίλης Γκόλιας μίλησε για την προετοιμασία του ΑΟ Τρίκαλα.

Είναι ο πιο παλιός παίκτης στο δυναμικό του ΑΟ Τρίκαλα και λαμβάνει μέρος στην τρίτη προετοιμασία του με την ομάδα. Ο Βασίλης Γκόλιας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων» για τις συνθήκες που «χτίζεται» η ομάδα, τονίζοντας πως το ζητούμενο είναι πάντα το ίδιο, να εμφανιστεί ο ΑΟΤ έτοιμος τη νέα σεζόν.

Βασίλη, η 3η προετοιμασία που κάνεις με τον ΑΟ Τρίκαλα, πως το σχολιάζεις

«Κάθε προετοιμασία είναι ιδιαίτερη. Διαφορετικός ο προπονητής, αρκετοί νέοι συμπαίκτες, αλλά το ζητούμενο είναι πάντα το ίδιο. Αυτό που θέλουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές είναι αυτές τις μέρες να δουλέψουμε σκληρά και είμαστε αποφασισμένοι να το κάνουμε. Με τον τρόπο αυτό θα φανούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας».

Οι πρώτες εντυπώσεις από το προπονητικό κέντρο;

«Όλα είναι εξαιρετικά και επαγγελματικά. Το ξενοδοχείο καλό, οι αγωνιστικοί χώροι στα γήπεδα πολύ καλά και μας βοηθάνε να δουλέψουμε. Ενώ έχουμε σύμμαχο και τον καιρό, αφού η θερμοκρασία είναι τέτοια που δεν μας βάζει προβλήματα. Βέβαια έχουμε μπροστά μας πολλές μέρες ακόμη δουλειάς και πιστεύω ότι κάθε μέρα θα είναι τα πράγματα και καλύτερα».

Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους του ΑΟΤ…

«Είναι αλήθεια ότι δεν κλείσαμε την χρονιά όπως θα θέλαμε και εμείς και οι φίλαθλοι. Η μόνη υπόσχεση που μπορούμε να δώσουμε είναι ότι θα δουλέψουμε σκληρά για να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Οι δυνατότητες υπάρχουν και με την δική τους θερμή στήριξη όλα μπορούν να πάνε καλά».

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep