Εποχή Ντόστανιτς

Ο Ράτκο Ντόστανιτς ανέλαβε το τιμόνι του ΑΟ Τρίκαλα.

Ο Ράτκο Ντόστανιτς είναι από την Τετάρτη (04/07) ο νέος προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα. Ο Σέρβος απάντησε θετικά στην πρόταση των Θεσσαλών και πλέον αναλαμβάνει να προχωρήσει τον σχεδιασμό, επιστρέφοντας στη Football League έπειτα από δύο χρόνια.

Ο 58χρονος (25/10/59) προπονητής μετά τη θητεία του σε Βέροια, Διαγόρα, ΑΕΛ, Λεβαδειακό, θα εργαστεί για τρίτη φορά στη Β' Εθνική. Το 2011-12 είχε 6 παρουσίες στον Διαγόρα και τη σεζόν 2015-16 25 ματς με την ΑΕΛ. Όσο για τους συνεργάτες του; Ανακοινώθηκε ο διερμηνέας, Θοδωρής Σκύφτας, ο γυμναστής Γιάννης Παπαϊωάννου και ο Θεοφάνης Τζατζάκης ως γυμναστής αποκατάστασης.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Ράτκο Ντόστανιτς. Ο έμπειρος 58χρονος Σέρβος τεχνικός θα καθίσει στο «τιμόνι» του ΑΟ Τρίκαλα τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Το νέο προπονητικό τιμ συμπληρώνεται με τον Θεόδωρο Σκύφτα στην θέση του Διερμηνέα/Άμεσου Συνεργάτη, γυμναστής του ΑΟ Τρίκαλα αναλαμβάνει ο Παπαϊωάννου Ιωάννης και γυμναστής αποκατάστασης ο Τζατζάκης Θεοφάνης».

Last modified onΤετάρτη, 04 Ιούλιος 2018 11:48

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep