Ανακοίνωσε Μακρίδη

Ο Στέλιος Μακρίδης θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στα Τρίκαλα. Ο Στέλιος Μακρίδης θα αγωνιστεί την ερχόμενη σεζόν στα Τρίκαλα.

Στα Τρίκαλα θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο Στέλιος Μακρίδης που ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Θεσσαλίας.

Ποδοσφαιριστής των Τρικάλων είναι πλέον και επίσημα ο Στέλιος Μακρίδης, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΟ Τρίκαλα και ανακοινώθηκε επίσημα από την ΠΑΕ. Την τελευταία χρονιά είχε πολύ καλό πρωτάθλημα με 27 συμμετοχές με τον Καραϊσκάκη Άρτας, ενώ το 2015-16 είχε αγωνιστεί και με την Κέρκυρα στην Football League. Ενδιάμεσα ήταν από τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ που οδήγησαν την ομάδα από την Γ' Εθνική στην άνοδο το 2016-17.

Σημειώνεται ότι για την περίπτωση Μακρίδη η εφημερίδα «Live Sport» είχε αναφερθεί στο φύλλο της Κυριακής (24/06), αλλά από τον ΑΟΤ διέψευδαν κάτι τέτοιο και σημείωναν ότι απλά βρίσκεται μεταξύ των πολλών που έχουν προταθεί.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

«Στον ΑΟ Τρίκαλα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέλιος Μακρίδης. Ο 26χρονος επιθετικός μέσος συναντήθηκε με τον Τεχνικό Διευθυντή Κώστα Νεμπεγλέρα στα γραφεία της ΠΑΕ όπου και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον ΑΟΤ».  

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 26 Ιούνιος 2018 12:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep