Ανανέωσε ο Γκόλιας

Ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΑΟ Τρίκαλα ο Βασίλης Γκόλιας. Ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΑΟ Τρίκαλα ο Βασίλης Γκόλιας.

Ο Βασίλης Γκόλιας θα παραμείνει στα Τρίκαλα και για την ερχόμενη σεζόν, αφού ανανεώθηκε το συμβόλαιο του. 

Η σειρά του Βασίλη Γκόλια ήρθε στον κύκλο των ανανεώσεων που έχουν ξεκινήσει στην ομάδα των Τρικάλων και μετά τους Αντώνη Τσιάρα και Ξενοφώντα Πάνο, ο 33χρονος αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με την ομάδα της Θεσσαλίας. Αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά του Βασίλη Γκόλια στην ομάδα, με 59 αγώνες και 3 γκολ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος τα δύο προηγούμενα χρόνια. 

Η συμφωνία για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή από τον Κώστα Νεμπεγλέρα, ξεκλείδωσε τις ενέργειες για τον σχεδιασμό της νέας σεζόν και το πρώτο βήμα ήταν οι ανανεώσεις. Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν και άλλες κινήσεις, ενώ διοίκηση και τεχνικό επιτελείο εξετάζουν και φακέλους με ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στην ομάδα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛΙΑ

Στον ΑΟ Τρίκαλα θα συνεχίσει ο Βασίλης Γκόλιας και την επόμενη αγωνιστική σεζόν, ο οποίος υπέγραψε την ανανέωση του συμβολαίου του με την ΠΑΕ. 

Last modified onΤετάρτη, 13 Ιούνιος 2018 13:03

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep