Πήρε γεύση ο Νεμπεγλέρας

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είδε την αναμέτρηση Τρίκαλα - Εργοτέλης 0-3. ΦΩΤΟ: GOALTRIKALA Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είδε την αναμέτρηση Τρίκαλα - Εργοτέλης 0-3.

Την αναμέτρηση των Τρικάλων με τον Εργοτέλη παρακολούθησε ο Κώστας Νεμπεγλέρας, ο οποίος είναι υποψήφιος για την ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή στους Θεσσαλούς.

[googlead][/googlead]

Σε δύσκολο μονοπάτι βρίσκονται τα Τρίκαλα που προσέθεσαν ακόμη μια αποτυχημένη σεζόν στην πορεία τους στην δεύτερη κατηγορία. Ο τρόπος με τον οποίο έκλεισε η σεζόν υπόσχεται πάλι εσωστρέφεια και πολλές συζητήσεις για το μοντέλο που θα πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα για να βρεθεί σε θέση πρωταγωνιστή την επόμενη περίοδο.

Ο Κώστας Νεμπεγλέρας είναι ένας από τους ανθρώπους που έχει αγωνιστεί αρκετά στην Football League, έχει παραστάσεις ακόμη και από την εθνική ομάδα, ενώ φυσικά διψά για ποδόσφαιρο, αφού είναι χαρακτηριστικό πως ακόμη αγωνίζεται σε τοπικό επίπεδο παρά τα 43 του χρόνια.

Η αλλαγή στην καριέρα του και η είσοδος του στην θέση του οργανωτή εκτός αγωνιστικού χώρου είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει από τα Τρίκαλα, όπου βρίσκεται σε συζητήσεις για να αναλάβει τη θέση του τεχνικού διευθυντή και της οργάνωσης της ομάδας από την αρχή.

Στο ρόστερ δεν έχουν μείνει αρκετοί ποδοσφαιριστές, ενώ στο τέλος ο τεχνικός της ομάδας, Θωμάς Γράφας, δεν είχε διαθέσιμους παραπάνω από 15-16 ποδοσφαιριστές για τα παιχνίδια και αυτό σημαίνει πως το «χτίσιμο» θα πρέπει να γίνει από την αρχή, ίσως και χωρίς τον Θωμά Γράφα στην τεχνική ηγεσία.

Την Παρασκευή (25/5), πάντως, ο Κώστας Νεμπεγλέρας βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου των Τρικάλων και παρακολούθησε την αναμέτρηση, ενώ μετά το τέλος της είχε συνομιλία τόσο με τον Θωμά Γράφα, όσο και με κάποιους ποδοσφαιριστές.

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep