Τα πρώτα... αστέρια

Ο ΑΟ Τρίκαλα έδωσε στη δημοσιότητα μερικά από τα ονόματα που θα βρεθούν την Τρίτη (22/05) στο Δημοτικό Στάδιο για το φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα με τους φίλους του Σωτήρη Κυργιάκου.

Τη μεγαλύτερη δυνατή προσέλευση στο φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα της 22ας Μαΐου επιδιώκει να πετύχει ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο σκοπός, άλλωστε, είναι ιερός, αφού τα έσοδα του αγώνα ΑΟΤ - φίλοι Σωτήρη Κυργιάκου θα δοθούν στην οικογένεια της 12χρονης Κωνσταντίνας που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου.

Η θεσσαλική ομάδα, μάλιστα, την Πέμπτη (17/05) έδωσε στη δημοσιότητα μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα δώσουν το «παρών» όπως οι Μπασινάς, Κατσουράνης, Νικοπολίδης, Καραγκούνης και Καφές. Όπως ανακοίνωσε με τίτλο: «Μεγάλα αστέρια στα Τρίκαλα την Τρίτη 22 Μαϊου»:

«Σωτήρης Κυργιάκος, Άγγελος Μπασινάς, Κώστας Κατσουράνης, Αντώνης Νικοπολίδης, Γιώργος Καραγκούνης, Παντελής Καφές είναι μερικά από τα μεγάλα ονόματα που θα βρεθούν την Τρίτη 22 Μαϊου στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων στις 7 το απόγευμα. Μαζί με αρκετούς ακόμη μεγάλους παίκτες του παρελθόντος (τις επόμενες μέρες οι ανακοινώσεις των υπολοίπων) αλλά και κάποιες παρουσίες – έκπληξη θα αντιμετωπίσουν την ομάδα του ΑΟ Τρίκαλα σε έναν αγώνα για καλό σκοπό.

Όλα τα έσοδα θα δοθούν εξ΄ ολοκλήρου στην οικογένεια της 12χρονης Κωνσταντίνας που πάσχει από καρδιακή ανεπάρκεια τελικού σταδίου. Η τιμή εισιτηρίου είναι 3 €

Σημεία διάθεσης εισιτηρίων από Πέμπτη 17/5 :

1. Κατάστημα WIND (Ασκληπιού 20)
2. Friends Sports Bar (πάροδος Γαριβάλδη)
3. Granello Cafe (Ασκληπιού 78)
4. Factory Cafe (Πλατεία ΟΤΕ)
5. Bonjour (Κονδύλη)
6. Πέρκας (Αλβ. Μετώπου 26)
7. Ξεναγός (Αθ.Διάκου 7)
8. Τύπος (Θερμοπυλών 1)
9. Κιόσκι ΑΟΤ (έναντι Τράπεζας Πειραιώς, πεζόδρομος Ασκληπιού)
10. Γραφεία ΠΑΕ ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Εντός Δημοτικού Σταδίου Τρικάλων)

*Για περισσότερες πληροφορίες: 2431302822».

Last modified onΠέμπτη, 17 Μάιος 2018 21:02

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep