Ούτε οι μεμονωμένοι

Ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης άναψε κόκκινο και στη μεμονωμένη μετακίνηση φιλάθλων του ΑΟ Τρίκαλα στην Καρδίτσα

[googlead][/googlead]

Οι υπουργικές αποφάσεις συνήθως απαγόρευαν τις οργανωμένες μετακινήσεις οπαδών, ωστόσο για το θεσσαλικό ντέρμπι Αναγέννηση Καρδίτσας - Τρίκαλα ο Γιώργος Βασιλειάδης άναψε κόκκινο και για μεμονωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας. Οπότε δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φίλους του ΑΟΤ.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. Α.Ο. Τρίκαλα, καθώς και τη διάθεση εισιτηρίων σε αυτούς, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 30ής αγωνιστικής του πρωταθλήματος

της FOOTBALL LEAGUE, περιόδου 2017-18, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Α.Σ. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ 1904 – Π.Α.Ε. Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (6-5-2018) και ώρα 17:00, στο Δημοτικό Στάδιο Καρδίτσας περιόδου 2017 – 2018, για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές».

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού
Γιώργιος Βασιλειάδης»

 

Last modified onΠαρασκευή, 04 Μάιος 2018 13:33

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep