Η πρώτη στις Σκαμνιές (video)

Ο ΑΟ Τρίκαλα παρουσίασε υλικό από την πρώτη προπόνηση στο προπονητικό κέντρο στις Σκαμνιές.

Την πρώτη του προπόνηση στην Πηγή και στο προπονητικό κέντρο Σκαμνιές πραγματοποίησε το Σάββατο (21/04) ο ΑΟ Τρίκαλα. Η ΠΑΕ, λοιπόν, τη Δευτέρα (23/04) με εμφάνισε βίντεο και φωτογραφικό υλικό από τον χώρο, όπου θα προετοιμάζονται από εδώ και στο εξής. Η σχετική ενημέρωση:

«Το Σάββατο 21 Απριλίου διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία η πρώτη προπόνηση του ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, στο νέο, υπό κατασκευή, προπονητικό κέντρο στον χώρο «Σκαμνιές» στην Πηγή Τρικάλων. Στο προπονητικό κέντρο εκτός του πρώτου γηπέδου, λειτουργούν δύο ανακαινισμένοι χώροι αποδυτηρίων και ένας γυμναστηρίου.

Πριν την προπόνηση πραγματοποιήθηκε αγιασμός των εγκαταστάσεων παρουσία του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Δημήτρη Μπαταγιάννη,του δήμαρχου Πύλης, Κώστα Μαράβα, του προέδρου της τοπικής κοινότητας Πηγής, Βασίλη Τζιμόπουλου και του προέδρου του ερασιτέχνη, Κώστα Παρδάλη. Με την ολοκλήρωση της προπόνησης παρατέθηκε γεύμα στην ταβέρνα «ΚΑΛΑΤΖΗΣ» που βρίσκεται δίπλα στο προπονητικό κέντρο με κρέατα, ευγενική χορηγία, της εταιρίας του κ.Μαράβα «ΜΑΡΑΒΑΣ Α.Ε».

Media

Last modified onΔευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 17:23

Image Gallery


Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep