«Ο Γράφας θα χτίσει τον ΑΟΤ»

Κανένα θέμα Γράφα δεν υπάρχει στον ΑΟ Τρίκαλα σύμφωνα με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη. Φιλικό με Βόλο ΝΠΣ.

[googlead][/googlead]

Ξεκάθαρη θέση στα σενάρια που ήθελαν το μέλλον του Θωμά Γράφα να είναι αβέβαιο στον ΑΟ Τρίκαλα πήρε ο Δημήτρης Μπαταγιάννης. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ με δήλωσή του επανέλαβε ότι οι Θεσσαλοί θα ολοκλήρωσουν την τρέχουσα σεζόν με τον 48χρονο και αυτός θα «χτίσει» τον ΑΟΤ της επόμενης περιόδου. Αναλυτικά:

«Δεν υπάρχει κανένα θέμα Γράφα. Είναι όλα κατασκευάσματα μερικών δημοσιογράφων που μόνο κακό κάνουν στην ομάδα την παρούσα φάση. Μία ζωή στους συγκεκριμένους φταίνε τα πάντα και δε βλέπουν τίποτα θετικό, είτε είναι η διοίκηση Μπαταγιάννη είτε άλλες διοικήσεις στον Α.Ο.Τρίκαλα. Δεν έχουν βάλει ποτέ το χέρι στην τσέπη και δεν ξέρουν πως είναι ένας παράγοντας να πληρώνει. Στη συνέντευξη τύπου ήμουν ξεκάθαρος:Τελειώνουμε τη χρονιά με Γράφα και ξεκινάμε την επόμενη με Γράφα. Εκείνος θα χτίσει τον Α.Ο.Τρίκαλα για τη νέα αγωνιστική σεζόν».

Την Τρίτη (10/04) οι «κυανέρυθροι» γύρισαν στις προπονήσεις. Το κενό από την απουσία επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων θα καλυφθεί με εντός έδρας φιλικό που θα γίνει την Κυριακή (15/04) απέναντι στον Βόλο ΝΠΣ. Σε ό,τι αφορά στους Βέρτζο, Τσιάρα που συμπλήρωσαν επτά κίτρινες κάρτες, εννοείται ότι θα εκτίσουν με τους αποβληθέντες Αχαρναϊκό, Βέροια.

Last modified onΤετάρτη, 11 Απρίλιος 2018 01:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep