«Χρησιμοποίησε το στάδιο χωρίς άδεια»

Σε απολογία κλήθηκαν υπάλληλοι του Δημοτικού Τρικάλων, επειδή επέτρεψαν στον ΑΟΤ να χρησιμοποιήσει το στάδιο χωρίς άδεια.

[googlead][/googlead]

Θέμα με τη χρήση του Δημοτικού σταδίου ανέκυψε στα Τρίκαλα. Ο αντιδήμαρχος με αρμοδιότητα τον αθλητισμό Ακης Αναστασίου ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό FM 100 ότι ο ΑΟΤ το χρησιμοποίησε χωρίς άδεια και κατόπιν αυτού κλήθηκαν σε απολογία οι υπάλληλοι που το επέτρεψαν.

Σημείωσε ακόμη ότι θεωρεί υπερβολικές τις αντιδράσεις της ομάδας για την κατάσταση του χλοοτάπητα και τόνισε ότι «όλοι είμαστε με τον ΑΟΤ, αλλά θα πρέπει να προστατεύσουμε το γήπεδο».

Αναλυτικά οι κυριότερες τοποθετήσεις του:

«Επιβαρύνθηκε από τις τελευταίες βροχές η όλη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου και οι αυλακιές στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας έγιναν γιατί μας ζητήθηκε να πατηθεί. Σε κάθε περίπτωση το καλοκαίρι θα γίνουν όπως κάθε καλοκαίρι βελτιωτικές εργασίες, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές.

Έμαθα ότι χρησιμοποιήθηκε από τον ΑΟΤ το γήπεδο χωρίς να έχει πάρει άδεια κανείς. Κλήθηκαν σε απολογία οι υπάλληλοι που το επέτρεψαν. Όλοι είμαστε με τον ΑΟΤ, αλλά θα πρέπει να προστατεύσουμε το γήπεδο.

Στο βοηθητικό κάθε μέρα είναι μέσα και η Κ19 εκτός από την πρώτη ομάδα ενώ σπάνια το χρησιμοποιούν η γυναικεία ομάδα και η ΣΜΥ. Και εκεί όμως τα προβλήματα προέκυψαν από την βροχή».

Τέλος, ο Άκης Αναστασίου θεώρησε αδικαιολόγητη την άρνηση του ΠΣΑΠ να μεταβεί για φιλικό στα Τρίκαλα, αφού δεν θεωρεί απαγορευτική την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

ΠΗΓΗ: goaltrikala.gr

 

Last modified onΠέμπτη, 22 Μάρτιος 2018 11:41

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep