«Να παραδοθούμε;»

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Θωμάς Γράφας μίλησε για τον στόχο της ομάδας του μετά την ήττα από την Παναχαϊκή.

[googlead][/googlead]

Στο κακό πρώτο ημίχρονο, κυρίως στο φινάλε, απέδωσε ο Θωμάς Γράφας την ήττα από την Παναχαϊκή. Ο τεχνικός των Τρικάλων δεν μπορούσε να πιστέψει την εικόνα των παικτών του στο συγκεκριμένο διάστημα ενώ τόνισε πως η ομάδα θα προσπαθήσει να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται.  Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:

«Ένα άσχημο αποτέλεσμα για την ομάδας. Θεωρώ ότι μας αφήνει αρκετά πίσω βαθμολογικά. Με την εικόνα του ματς χάσαμε ένα 30λεπτο στο πρώτο ημίχρονο. Εκεί χάσαμε και όλες τις μονομαχίες από την Παναχαϊκή και δεχτήκαμε ένα γκολ. Σα να πάτησες ένα κουμπί και δεν λειτούργησε η ομάδα για 30 λεπτά.

Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε, αλλάξαμε την τακτική μας. Θεωρώ ότι περιορίσαμε τον αντίπαλο στο μισό γήπεδο, θα μπορούσαμε να έχουμε ισοφαρίσει σε μία, δύο στιγμές. Δεν ήρθε η ισοφάριση. Ήρθε αυτή η ήττα που μας απομακρύνει αρκετά από τις προνομιούχες θέσεις. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, να δουλέψουμε και να δούμε στο τέλος τι έχουμε κάνει».

Αν δικαιούται να μιλάει για κάτι καλύτερο ο ΑΟ Τρίκαλα:

«Λέγαμε πριν το ματς ότι πάμε για το κάτι παραπάνω, για να δούμε πού θα φτάσουμε. Είναι σημαντικό να μην παρατάς κάτι. Τότε, να σηκώσουμε τα χέρια ψηλά και να παραδοθούμε όλοι. Είπαμε δεν το κάνουμε αυτό, ξέροντας ότι είμαστε 10 πόντους πίσω. Πριν από την Καλλιθέα που ήμουν εγώ εδώ ξέραμε ότι ο δρόμος είναι δύσκολος.

Δεν ήταν μια ομάδα που ήταν πρώτη, δεύτερη. Είπαμε ότι δεν παρατάμε κάτι και συνεχίζουμε. Αυτό λέει η λογική. Από εμένα θα ακούτε αλήθειες. Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα δεν είχε καλή παρουσία, ειδικά μετά το 15'. Από τότε ως το 45' η εικόνα μας είχε αρκετά προβλήματα. Από το 45' έως το 90' είχε μια άλλη εικόνα. Δεν ήρθε το γκολ σε ένα δύσκολο γήπεδο. Η ομάδα που θα έβαζε το γκολ πιθανότατα θα έπαιρνε το αποτέλεσμα. Ευτύχησε να το πάρει η Παναχαϊκή.

Νομίζω, όμως ότι το πρώτο ημίχρονο το σπαταλήσαμε, αλλά δεν σηκώνουμε τα χέρια ψηλά. Αυτό πρέπει να κάνει ο καθένας. Αυτή είναι η λογική. Τι να πω; Τέλος, τελειώσαμε, πάνε να σωθούμε; Προσπαθείς για το καλύτερο και όπου σε βγάλει».

Για το γεγονός ότι αποκτήματα μένουν εκτός αποστολής και αν σκέφτεται να κάνει αλλαγές:

«Τον σχεδιασμό δεν τον έκανα εγώ. Κάποια πράγματα πρέπει να τα βλέπεις με άλλη οπτική από εδώ και στο εξής. Η ομάδα πρέπει να αποφορτιστεί από οτιδήποτε, να απελευθερωθεί, ώστε κάθε εβδομάδα να παίζει ένα ποδόσφαιρο καλό και να παίρνει αποτέλεσμα. Δημιουργήθηκαν προσδοκίες σίγουρα με τις μεταγραφές. Ο προπονητής είναι κάθε μέρα με τους ποδοσφσαιριστές και έχει καλύτερη εικόνα».

Αν ο στόχος αλλάζει:

«Δεν θα κρυφτώ ποτέ στη ζωή μου. Το είπα και όταν ήρθα. Ο στόχος είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά. Όταν είσαι 10 πόντους πίσω η διαφορά είναι δύσκολη. Από εκεί και πέρα σιγά - σιγά πρέπει να ετοιμαστεί η ομάδα για τη νέα σεζόν. Αυτό είναι το φυσιολογικό. Δεν μπορείς να πεις ότι παρατάω κάτι».

Για την αλλαγή του Τσιάρα:

«Θέλαμε κάτι πιο ποιοτικό. Να ξεκινάει πιο ορθόδοξα η ομάδα από πίσω την κυκλοφορία. Γι' αυτό πήγαμε σε αυτή τη λογική. Ο Αντώνης είναι πιο πολύ ένας στατικός παίκτης και ήμασταν πίσω στο σκορ».

Για το προσεχές παιχνίδι με τον Άρη:

«Κάθε εβδομάδα θα παλεύουμε τα ματς. Τι μπορεί να περιμένετε από μια ομάδα εκτός από το ότι θα πηγαίνει για το αποτέλεσμα; Είναι το πιο δύσκολο, αλλά υπάρχει εύκολο; Είναι πρωτοπόρος και έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να βγει Super League. Εξυπακούεται ότι είναι δύσκολο το παιχνίδι».

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 22:14

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep