Για το σερί του… Γράφα

Επιστροφή Τσίπρα στην αποστολή των Τρικάλων μετά από 2,5 και πλέον μήνες για το ματς με την Παναχαϊκή. Εκτός για αγωνιστικούς λόγους ο Ντακόλ. 

[googlead][/googlead]

Το νικηφόρο σερί τους θέλουν να συνεχίσουν τα Τρίκαλα, που υποδέχονται το Σάββατο την Παναχαϊκή (24/2, 15:00, ΕΡΤ-3) στην αναμέτρηση με την οποία ανοίγει η αυλαία του δεύτερου γύρου της Football League. Οι «κυανέρυθροι» επί των ημερών του Θωμά Γράφα, μετρούν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Καλλιθέα, Εργοτέλη και γνωρίζουν καλά πως μια ακόμα επικράτηση σε βάρος, μάλιστα, ενός εκ των διεκδικητών της ανόδου, θα έχει πολλαπλά οφέλη.

Οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν την Παρασκευή (23/2) την προετοιμασία τους χωρίς κάποιο απρόοπτο, με μοναδικό επί της ουσίας πρόβλημα τον τιμωρημένο Βρέτζο (εκτός είναι και οι μακροχρόνια τραυματίες Καπός, Σιαλμάς). Εντύπωση προκαλεί ο αποκλεισμός του Άλεξ Ντακόλ, σύμφωνα με πληροφορίες, για αγωνιστικούς λόγους.

Αντίθετα στην αποστολή μετά από 2,5 και πλέον μήνες επέστρεψε ο Ανδρέας Τσίπρας (είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου στις 4 Δεκεμβρίου).

Έτσι η αποστολή αποτελείται από τους: Αποστολίδη, Γιδόπουλο, Λεάντρο, Κοτσώνη, Μυρσινιά, Πάνο, Χιντζίδη, Τσιάρα, Μάκο, Μιλοσάβλιεβ, Ν’ Λουντούλου, Τόμιτς, Ανδρεόπουλο, Γιαννιτσάνη, Γροντή, Ζγκούρη, Κατσαντώνη, Σαχινίδη, Τσίπρα.

[googlead][/googlead]

Last modified onΣάββατο, 24 Φεβρουάριος 2018 00:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep