Οι 40 μέρες των παραπόνων

Σε τρία παιχνίδια παραπονέθηκε για τη διαιτησία ο προπονητής των Τρικάλων Σωτήρης Αντωνίου τις τελευταίες 40 μέρες.

[googlead][/googlead]

Για τρίτη φορά τις τελευταίες 40 μέρες ο προπονητής των Τρικάλων Σωτήρης Αντωνίου κατάθεσε τα παράπονά του για τη μεταχείριση της ομάδας τους από τους διαιτητές.

Το πρώτο ματς, πάντως, στο οποίο εξοργίστηκε δεν ήταν στο πλαίσιο της Football League. Στις 19 Δεκεμβρίου ο ΑΟΤ υποδέχτηκε τον ΠΑΟΚ για τη φάση των «16» του κυπέλλου.

«Δεν πάμε να πάρουμε το κύπελλο. Θέλαμε να υπάρχει ένας σεβασμός. Γίνεται επιθετικό φάουλ στον Βέρτζο στη φάση του 1-2» τόνισε άμα τη λήξη του αγώνα (1-5) ο κόουτς του ΑΟΤ.

Στις 21 Ιανουαρίου η ομάδα του φιλοξενήθηκε στις Σέρρες. Μετά την ισοπαλία 1-1 ο Αντωνίου μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για αλλοίωση αποτελέσματος θεωρώντας ότι δεν καταλογίστηκε πέναλτι στο 88'. Τόνισε μάλιστα ότι η ανοδική πορεία της ομάδας του δεν αρέσει σε ορισμένους...

Για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση έκανε ποστάρισμα και ο μεγαλομέτοχος των Τρικάλων Δημήτρης Μπαταγιάννης γράφοντας «αν νομίζουν ότι είμαι τυφλός κάνουν λάθος»...

Στις 27 Ιανουαρίου τα Τρίκαλα περιορίστηκαν ξανά σε ισοπαλία 1-1 (αυτή τη φορά εντός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας) και για δεύτερη σερί αγωνιστική ο κόουτς ανέβασε το θέμα της διαιτησίας. «Κάτι τρέχει με τις παραβάσεις μέσα στην περιοχή εναντίον της ομάδας μας. Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep