«Άνοδος, τίποτε άλλο»

Οι εντυπώσεις του Κυριάκου Ανδρεόπουλου από το ματς με τον ΠΑΟΚ και ο στόχος του ΑΟ Τρίκαλα.

[googlead][/googlead]

Στην εκπομπή του PAOK24 στον Libero FM 107.4 φιλοξενήθηκε ο μέσος του ΑΟ Τρίκαλα, Κυριάκος Ανδρεόπουλος και αναφέρθηκε στις δύο αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στον στόχο των Θεσσαλών που δεν είναι άλλος από την άνοδο. Αναλυτικά ο μέσος των «κυανέρυθρων» ανέφερε:

Για το παιχνίδι στην Τούμπα:

«Στο πρώτο ματς το σκορ ήταν πλασματικό, δεν το αξίζαμε βάσει εικόνας. Θέλαμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι. Ξέραμε ότι για ένα διάστημα μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια μια μεγάλη ομάδα, τα καταφέραμε και είναι θετικό αυτό».

Για τον τρόπο που περιόρισαν για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ΠΑΟΚ:

«Κλείσαμε καλά τους χώρους, παίζαμε με τρία αμυντικά χαφ στη γραμμή. Μπορούσαμε να κρατήσουμε λίγο παραπάνω την μπάλα, αντιδράσαμε καλά, βάλαμε και το γκολ. Μετά το 1-1 χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, εκεί έπρεπε να είμαστε πιο σοβαροί να τελειώσει το παιχνίδι».

Για την ομάδα των Τρικάλων:

«Έχουμε μία καλή ομάδα, έχουμε παιδιά που έχουν παίξει Super League. Μας φτιάχνει την ψυχολογία μία καλή εμφάνιση, αλλά ως εκεί. Μας ενδιαφέρει τώρα το πρωτάθλημα. Ήταν επιτυχία ότι προκριθήκαμε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αλλά τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στο πρωτάθλημα».

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ:

«Ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο ρόστερ, πολύ βάθος, όποιος και να παίξει κάνει καλά τη δουλειά του. Θα διεκδικήσει το πρωτάθλημα, μπορεί να το πάρει. Είναι μία οργανωμένη ομάδα με καλό προπονητή».

Για την πορεία της σεζόν για τα Τρίκαλα:

«Εμείς έχουμε παίξει στα πρώτα εννιά παιχνίδια έξι ντέρμπι. Έχουμε την ομάδα τρίτη και στους 16 του Κυπέλλου. Με την είσοδο κάποιων παιδιών στην ομάδα θα βοηθηθούμε χωρίς να χαλάσουν οι ισορροπίες εντός ομάδας. Ο στόχος μας είναι να ανεβούμε, δεν υπάρχει άλλος στόχος για εμάς».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤετάρτη, 10 Ιανουάριος 2018 22:36

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep