Αξιοπρεπής στην αγγαρεία

Με MVP τον Μανώλη Αποστολίδη ο ΑΟ Τρίκαλα αποχαιρέτησε το Κύπελλο με ήττα (2-1) από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

[googlead][/googlead]

Το «αντίο» του ΑΟ Τρίκαλα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδος ήταν αναμενόμενο έπειτα από την ήττα με 1-5 από τον ΠΑΟΚ. Έτσι, η ρεβάνς της Τρίτης (09/01) στην... άδεια Τούμπα (περίπου 2.000 οπαδοί) ήταν τυπική διαδικασία, αλλά έδωσε στους Θεσσαλούς κουράγιο εν όψει της συνέχειας. Η ήττα με 2-1 από τον «Δικέφαλο του Βορρά» ήταν άκρως τιμητικο αποτέλεσμα και είχε μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μανώλη Αποστολίδη, ο οποίος πραγματοποίησε εντυπωσιακές επεμβάσεις, αλλά και ένα εκπληκτικό σουτ του Μιλοσάβλιεφ.

Ο έμπειρος γκολκίπερ όποτε χρειάστηκε ήταν παρών και νικήθηκε μόνο στο 78' όταν αρχικά απέκρουσε τη μπάλα σε σουτ του Μπίσεσβαρ και στην επαναφορά ο Πρίγιοβιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο ενεργητικό του κατέγραψε μεταξύ άλλων επεμβάσεις στο 15' (σουτ Τσίμιροτ), 30' (σουτ Πρίγιοβιτς), 37' (σουτ Μπίσεσβαρ) και στο δεύτερο ημίχρονο είπε «όχι» σε προσπάθειες των Πρίγιοβιτς (73'), Μυστακίδη (75',76'), Μπίσεσβαρ (77), Κουλούρη (80') και Σάκχοφ (82').

Οι γηπεδούχοι είχαν διαρκώς την πρωτοβουλία, ενώ για τον ΑΟΤ έκανε ντεμπούτο ο Λεάντρο Πίντο, αν και στην πρώτη του εμφάνιση αποχώρησε τραυματίας. Στο 89' λίγο έλειψε οι «κυανέρυθροι» να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά σε κεφαλιά του Γροντή ο Σιαμπάνης με εντυπωσιακή απόκρουση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 90'+2', όμως ο Μιλοσάβλιεφ με σουτ έδωσε περίεργη τροχιά στη μπάλα και έκανε το 1-1, αναγκάζοντας και τους γηπεδούχους να χειροκροτήσουν. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά με μία αυστηρή απόφαση ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Κοτσώνη και ο Πρίγιοβιτς διαμόρφωσε το 2-1.

Η LIVE ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Σκόρερ: 78', 90'+4' (πέν.) Πρίγιοβιτς - 90'+2' Μιλοσάβλιεφ
Δοκάρι: 89' Γροντής

ΠΑΟΚ (Ράζβαν Λουτσέσκου): Σιαμπάνης, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Μαλεζάς, Κρέσπο (59' Μυστακίδης), Τσίμιροτ (81' Πέλκας, Σάκχοφ, Λημνιός, Μακ (70' Κουλούρης), Μπίσεσβαρ, Πρίγιοβιτς.

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης, Πάνος, Χιντζίδης, Λεάντρο (74' Βέρτζος), Κοτσώνης, Τσιάρας, Ανδρεόπουλος, Ντίνας, Γροντής, Τόμιτς (61' Μιλοσάβλιεφ), Ζγκούρη (74' Ντακόλ).

Διαιτητής: Φωτιάδης (Καστοριάς)
Βοηθοί: Παρασίου (Ημαθίας), Κόλλιας (Ηπείρου)

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 09 Ιανουάριος 2018 19:15

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep