«Ισάξιοι για 60 λεπτά»

Παράπονα για τη διαιτησια στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου.

[googlead][/googlead]

Μετά την ήττα με 5-1 από τον ΠΑΟΚ ο προπονητής του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου εξέφρασε παράπονα για τη διαιτησία και στάθηκε στο δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, όπου όπως είπε, υπάρχει επιθετικό φάουλ. Αναλυτικά δήλωσε στην κάμερα του ΟΤΕ:

«Δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα της ομάδας μου το αποτέλεσμα. Για τουλάχιστον 60 λεπτά σταθήκαμε ισάξια στον αγωνιστικό χώρο απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι κομβικό σημείο είναι η λανθασμένη απόφαση των διαιτητών... Πρώτη φορά μιλάω για τους διαιτητές από την αρχή του πρωταθλήματος.

Είναι επιθετικό φάουλ στον Βέρτζο στο 1-2. Εμείς ούτε το Κύπελλο θέλουμε να πάρουμε, ούτε να αποκλείσουμε τον ΠΑΟΚ, γιατί ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητά μας. Τουλάχιστον θέλαμε να υπάρχει ένας σεβασμός, να το παίζαμε ως το 90' με την ψυχολογία που είχαμε. Δεν μας το επέτρεψε αυτό και ο επόπτης και ο διαιτητής. Είδατε μετά ότι από εκεί που οι παίκτες μου πίστεψαν ότι μπορούσαν να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα άδειασαν. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για τη νίκη. Θεωρώ ότι είναι κρίμα για την προσπάθεια που κάναμε».

[googlead][/googlead]

Last modified onΤρίτη, 19 Δεκέμβριος 2017 21:45

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep