«Δεν πετάμε λευκή πετσέτα»

Ο τεχνικός του ΑΟ Τρίκαλα, Σωτήρης Αντωνίου αναφέρθηκε στις προσεχείς αναμετρήσεις με τον ΠΑΟΚ.

[googlead][/googlead]

Τον ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει στη φάση των «16» του Κυπέλλου ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο τεχνικός της θεσσαλικής ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου σε δηλώσεις του στο Metropolis 95,5 τόνισε ότι όλοι ήθελαν έναν εμπορικό αντίπαλο και υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να πετάξουν λευκή πετσέτα. Αναλυτικά είπε:

Για την την κλήρωση του Κυπέλλου που έφερε αντίπαλο τον ΠΑΟΚ:

«Σίγουρα ο ΠΑΟΚ είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Πρώτος στόχος για εμάς ήταν να περάσουμε από τον όμιλο. Το κάναμε και αποκλείσαμε και ομάδα από τη Super League. Η παρουσία μας στο θεσμό του Κυπέλλου είναι αξιέπαινη. Δύο μόνο ομάδες από τη Football League αγωνίζονται στην επόμενη φάση.

Θέλαμε έναν εμπορικό αντίπαλο, μια ομάδα που θα προσελκύσει πολλούς φιλάθλους. Στόχος μας είναι μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα. Τυγχάνει το ματς αυτό να είναι εν μέσω της διακοπής του πρωταθλήματος»

Πώς θα αντιμετωπίσουν τα ματς με τον ΠΑΟΚ:

«Δεν υπάρχει προπονητής και παίκτης που να έχει φιλοδοξίες και να μην θέλει να πάρει μια νίκη, μια ισοπαλία, να κάνει ό,τι είναι καλύτερο για την ομάδα του. Δεν πετάμε ούτε λευκή πετσέτα. Έχουμε κληρωθεί με τον ΠΑΟΚ. Σίγουρα θα είναι μια γιορτή για την ομάδα και την πόλη και όποιες πιθανότητες μας αναλογούν θα τις διεκδικήσουμε».

Για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πόντου:

«Είναι ένας αγώνας ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες. Σίγουρα η βαθμολογική θέση των ομάδων με βάση τη δυναμικότητά τους δεν είναι η πραγματική. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και εμείς ευελπιστούμε να πάρουμε τους τρεις πόντους».

[googlead][/googlead]

Last modified onΔευτέρα, 04 Δεκέμβριος 2017 14:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep