Από αλλαγή εκτός αποστολής

Χωρίς τον Γιώργο Μπουντόπουλο και τον τραυματία Νεμάνια Τόμιτς η 19αδα του ΑΟ Τρίκαλα για το ματς με τη Δόξα Δράμας (11/11).

[googlead][/googlead]

Η απουσία του τραυματία Νεμάνια Τόμιτς από την αποστολή του ΑΟ Τρίκαλα για το σαββατιάτικο ματς με τη Δόξα Δράμας (11/11, 15:00, ΕΡΤ3) ήταν αναμενόμενη, όμως από την άλλη συνιστά έκπληξη ως ένα βαθμό το γεγονός ότι δεν συμπεριλήφθηκε στη 19αδα ο Γιώργος Μπουντόπουλος.

Ο 27χρονος επιθετικός είχε αγωνιστεί και στα δύο προηγούμενα παιχνίδια της ομάδας του ως αλλαγή, όμως αυτή τη φορά δεν τον επέλεξε ο κόουτς Σωτήρης Αντωνίου.

Εκτός αποστολής έμεινε και ο Βαγγέλης Αναστασόπουλος ο οποίος ήταν στην 22αδα για το ματς με τον Άρη, αλλά δεν ανεγράφη το ονοματεπώνυμο του στη 18αδα του φύλλου αγώνος.

Στη Δράμα δεν θα μεταβούν ούτε οι νεαροί Βουτσελάς, Ζήσης, Μυρσινιάς (έχει και ενοχλήσεις), Μανώλης, Παρθένης, Κατσαντώνης και βέβαια ο Σιαλμάς που προέρχεται από ρήξη χιαστών.

Η 19αδα, λοιπόν, στην οποία θα στηριχτούν τα Τρίκαλα στην προσπάθεια να... σηκώσουν κεφάλι, μετά τις δύο ήττες στην εκκίνηση του πρωταθλήματος από Παναχαϊκή και Άρη αποτελούν οι: Αποστολίδης, Αθανασόπουλος, Βέρτζος, Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Πάνος, Χιντζίδης, Γκόλιας, Τεγούσης, Τσιάρας, Γροντής, Ανδρεόπουλος, Τζόκιτς, Μίλιεβιτς, Τσίπρας, Ντίνας, Καπός, Ζγκούρι και Ντιατά.

Το εμπόδιο, βέβαια, είναι υψηλό (η Δόξα έχει 2 στα 2), αλλά αν το υπερκεράσει ο ΑΟΤ θα τονώσει και την αυτοπεποίθησή του.

[googlead][/googlead]

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep