Τρίκαλα για… Super League

Εξαιρετική εμφάνιση και νίκη με το επιβλητικό 3-0 για τα Τρίκαλα κόντρα στον Λεβαδειακό σε φιλικό παιχνίδι.

[googlead][/googlead]

Τι και είχε απέναντί της μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα της Super League, τον Λεβαδειακό, ο ΑΟ Τρικάλων ήταν καταιγιστικός επικρατώντας 3-0 των Βοιωτών σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη την Κυριακή (8/10).

Η ομάδα του Σωτήρη Αντωνίου άνοιξε το σκορ στο 27',όταν ο Μίλιεβιτς με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (1-0). Στο 39’ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Πάνου, ο Τσίπρας εκμεταλλεύτηκε ασθενή απόκρουση του Ναμάσκο και έκανε το 2-0.
Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στη μείωση του σκορ στο 43', αλλά η προβολή του Λεονάρντο δεν βρήκε στόχο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76’ ο Μπουντόπουλος με πλασέ.

TΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Βέρτζος (43' Γιαννίτσης), Κοτσώνης (63' Γκαλίτσιος), Πάνος (84' Μυρσινιάς), Γκόλιας (84' Μανώλης), Τόμιτς (62' Γροντής), Τζόκιτς (63' Αναστασόπουλος), Ανδρεόπουλος (63' Τσιάρας), Μίλιεβιτς (63' Μπουντόπουλος), Τσίπρας (63' Χιντζίδης), Καπός (63' Zγκούρι)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Ναμάσκο (46' Δασκαλάκης), Λεονάρντο (46' Μεντί), Τριποτσέρης, Ζοάο Φαβάρο (68' Μανωλάς), Τσαμπούρης (46' Καθάριος), Μητρόπουλος (46' Καλτσάς), Νιάσε (46' Ομπιόρα), Ζαραδούκας, Σίλβα, Καψάσκης, Γιουσούφ (46' Μπελγκαζουανί).

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep