«Να υπάρχει σεβασμός»

Η τοποθέτηση του Σωτήρη Αντωνίου για το φιλικό στη Βέροια και το ακυρωθέν γκολ του ΑΟ Τρίκαλα.

Μετά το 0-0 του ΑΟ Τρίκαλα με τη Βέροια ο προπονητής της θεσσαλικής ομάδας, Σωτήρης Αντωνίου μίλησε για συντριπτικό ποσοστό κατοχής και ζήτησε σεβασμό με αφορμή το ακυρωθέν γκολ στο τέλος του φιλικού. Αναλυτικά είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο είχαμε 70-80% τη μπάλα στα πόδια μας. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πιο αποτελεσματικοί όσον αφορά στη δημιουργία φάσεων. Δώσαμε συμμετοχή σε 18 παιδιά από 45 λεπτά. Σίγουρα δεν ήταν η εικόνα που είχαμε στα προηγούμενα παιχνίδια όσον αφορά καθαρές ευκαιρίες και επίτευξη τέρματος.

Ήταν ένα παιχνίδι όπως αυτά που θα μας αντιμετωπίσουν όλες οι ομάδες στη Β' Εθνική. Κλειστή άμυνα, όλοι πίσω από τη μπάλα... Έχουμε πολλά να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε ακόμα, αλλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να καταλάβουμε ότι ξεκινούν οι επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας. Έχω δώσει ισάξιο χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές και από εδώ και στο εξής πρέπει να μπούμε σε ρυθμούς υποχρεώσεων Κυπέλλου και πρωταθλήματος. Θα είμαστε έτοιμοι.

Για το ακυρωθέν γκολ:

«Είδατε τι έγινε. Δεν θέλω σε φιλικά παιχνίδια να ασχολούμαι με τη διαιτησία. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι είμαστε μια ομάδα που δείχνουμε στα φιλικά διάθεση και να φιλοξενήσουμε και να φιλοξενηθούμε σε μακρινές αποστάσεις. Τα Τρίκαλα είναι μεγάλη ομάδα και πρέπει να υπάρχει σεβασμός από όλους. Εγώ κοιτάω την αγωνιστική εικόνα. Είχαμε 80% κατοχή απέναντι σε έναν αντίπαλο που ήταν κλειστός. Στατικές φάσεις παίζουν σημαντικό ρόλο».

ΑΠΟΔΟΣΗ: FL News

[googlead][/googlead]

Last modified onΠέμπτη, 14 Σεπτέμβριος 2017 15:43

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep