Με... Τσίπρα οδηγό

Ο ΑΟ Τρίκαλα νίκησε 2-0 τον Αστέρα Αμαλιάδας με ένα γκολ και μία ασίστ του Ανδρέα Τσίπρα.

Το 7ο τεστ προετοιμασίας και 3ο μέσα σε διάστημα 10 ημερών έδωσε το απόγευμα της Κυριακής (10/09) στην Αμαλιάδα ο ΑΟ Τρίκαλα. Οι Θεσσαλοί επικράτησαν 2-0 με τον Ανδρέα Τσίπρα να είναι πρωταγωνιστής, αφού σημείωσε ένα γκολ και έβγαλε μία ασίστ στον Ζγκούρι που διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.

Οι «κυανέρυθροι» έδειξαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και προηγήθηκαν στο 22' όταν ο Τζόκιτς τροφοδότησε τον Τσίπρα και εκείνος με σουτ σημείωσε το δεύτερο διαδοχικό τέρμα του με τη φανέλα του ΑΟΤ. Τέσσερα λεπτά μετά απείλησαν οι Τεγούσης, Σιαλμάς, ενώ ο γκολκίπερ Καβουσάκης έσωσε την εστία του στο 38' σε εκτέλεση φάουλ του Τόμιτς. Ο Αστέρας Αμαλιάδας είχε μία καλή στιγμή στις καθυστερήσεις με τον Κέρι.

Ο Τόμιτς στο 49' δεν κατάφερε να βρει στόχο με σουτ και 10 λεπτά μετά ο Μπουρντουζάν απείλησε την εστία του ΑΟΤ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μία πολύ καλή στιγμή στο 60', όταν από σέντρα του Γροντή ο Ζγκούρι με κεφαλιά αστόχησε. Ωστόσο, επτά λεπτά μετά από ωραία ενέργεια του Τσίπρα και σέντρα ο Ζγκούρι με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0. Ο ίδιος στο 77' δεν κατάφερε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ (Τίμος Καβακάς): Καβουσάκης, Κασάπης, Μπανούσης, Παγώνης (46' Μπουζούρας), Αρβανίτης, Ρόβας (64' Κασνέτση), Μπουτσικάκης (50' Παπαδόπουλος), Τόρες (46' Σταθάτος), Κέρι (46' Κυριάκος), Μπαρμπαρούσης (50' Αγκίμ), Μαρουκάκης (46' Μπουρντουζάν).

ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σωτήρης Αντωνίου): Αποστολίδης (46' Αθανασόπουλος), Γιαννίτσης, Κοτσώνης, Τόμιτς (60' Μυρσινιάς), Τζόκιτς (60' Ντιατά), Τεγούσης (75' Ζήσης), Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος (82' Κατσαντώνης), Γροντής (72' Μανώλης), Τσίπρας (82' Παρθένης), Σιαλμάς (46' Ζγκούρι). 

[googlead][/googlead]

Last modified onΚυριακή, 10 Σεπτέμβριος 2017 20:08

Leave a comment

Make sure you enter the (*) required information where indicated. HTML code is not allowed.

eeep eeep